Valkenburgse Bokkenweken van start

Voorpagina » Toerisme » Valkenburgse Bokkenweken van start

Zondag 30 september wordt officieel het startsein gegeven voor alle activiteiten van de Valkenburgse Bokkenweken. Zeven dorpskernen uit de gemeente Valkenburg aan de Geul vertegenwoordigd met teams uit diverse verenigingen en politici, binden de strijd met elkaar aan op het gebied van intelligentie, kracht en uithoudingsvermogen tijdens de ‘RABO dorpskernen Bokkenbattle’.
Het feest start zondag a.s. om 15:00 uur. De Jonkheid Boete de Poort en de Jonge Nobele schutterij van Valkenburg trekken met het eerste bokbiervaatje en Sint Arnoldus, patroonheilige van de brouwers, door het centrum. Bij aankomst op het Th.Dorrenplein wordt het eerste bokbiervaatje aangeslagen en start de Bokkenbattle.
De maand oktober staat in teken van de Valkenburgse Bokkenweken, een initiatief van het Valkenburgs Ondernemers Collectief (V.O.C.), Koninklijke Horeca Nederland afdeling Valkenburg, VVV Zuid Limburg en Attracties Valkenburg, vertegenwoordigd door Mystery House en Wij zijn Valkenburg. De Valkenburgse Bokkenweken worden ondersteund door Gemeente Valkenburg aan de Geul, Rabobank Valkenburg aan de Geul, Leeuw Bier & Metis Notarissen. Dit evenement omarmt de Valkenburgse historische, culturele en culinaire initiatieven.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Termijn is te kort om te communiceren

Beweegroute bij visvijver voor iedereen om te bewegen

Volgend bericht →