Vallekebergs september festival

Voorpagina » Toerisme » Vallekebergs september festival

Zaterdag 10 september organiseert de stichting “Steun ons Steunen” op het Walramplein en in de Nieuwe Kerk een festival met als doel fondsenwerving voor hun projecten in het zuiden van Sri Lanka.
Van 10.30 tot 18.00 uur vindt rond de kerk, met optredens op een podium en een buitenbuffet, een gezellig samenzijn plaats. Uiteraard worden dan heerlijke Sri Lankaanse gerechten geserveerd.
Van 19.30 tot 23.00 uur wordt in de kerk een avondconcert georganiseerd. Aan dit concert verlenen o.a. Fenna Ograjensek, Dyanne Sleijpen, dameskoor Belcanto Resonance, Martin Hurkens, Jack Vinders, Frans en Andy Croonenberg en mannenkoor Geulklank hun medewerking.
De kerk zal in een Sri Lankaanse ambiance worden omgetoverd! De entree voor dit concert bedraagt € 10,00. Tijdens de gehele dag kunt u bij een tombola mooie prijzen winnen. De loten kosten € 2,50 per stuk of 5 stuks voor € 10,00 en er kunnen prijzen als Sony flatscreen/ laptop/grote Bosch combi ijskast, drumstel, friteuse en mixer mee winnen. Loten kunt u kopen bij P.Wouters en zn., L.v.d.Maesenstraat, Madelief bij Boy en Petra Naaykens in  de dr.Erensstraat.
De entreekaarten voor het concert zijn hier eveneens verkrijgbaar.

← Vorig bericht

Theater Piepmuis neemt afscheid

Boom Tolhuisstraat dood?

Volgend bericht →