Vanavond inloopavond herstel Geulkade.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Vanavond inloopavond herstel Geulkade.

Werkzaamheden in het centrum voor deze week.Maandag 14 april vindt in hotel Botterweck voor de bewoners van de straten Bogaardlaan, Gosewijnstraat en Theodoor Dorrenplein een inloopbijeenkomst plaats. Deze is gepland van 17.00 tot 19.00 uur.

De werkzaamheden in de Geul starten dinsdag 22 april. Dan wordt begonnen met het aanbrangen van de damwand-constructie. Deze week wordt het werkterrein aan de Gosewijnstraat ingericht. De gemeente heeft met de aannemer afgesproken dat de werkdag om 8.30 uur start.

Werkzaamheden aan de bouw van de Geulpoort
Maandag 14 april: geen werkzaamheden.
Dinsdag 15 april worden de resterende 14 funderingspalen in de grond geboord. Woensdag 16 april: storten palen en afvoer boorstelling en hulpmaterieel. Donderdag 17 april: start bekistingswerk betonfundering over funderingspalen.

Goede Vrijdag 18 april en Paasmaandag 22 april: geen werkzaamheden i.v.m. Pasen en Amstel Gold Race.
Donderdag 17 en vrijdag 18 april werkt de aannemer van
de nutsbedrijven aan kabels en leidingen. Tijdens de boor-werkzaamheden en de afvoer van het materieel is het punt Boogaardlaan/Grotestraat/Pelerinstraat afgesloten. Er blijft alleen een voetpad voor voetgangers beschikbaar. De stremming geldt alleen tijdens werktijd. Na werktijd is de kruising vrij.

Start voorbereiding reconstructie Grendelpoort

Deze week zal de firma Kleijnen verder gaan met het vervangen van slechte mergelblokken in het bestaande muurwerk. Dinsdag en woensdag wordt de schacht in de noordtoren leeggeruimd aan de kant van café Trefpunt.
Vrijdag 18 april en maandag 22 april zijn er geen werkzaamheden i.v.m. Amstel Gold Race en Pasen.
Werkzaamheden groen en nutsbedrijven Halderpark

De nutsaannemer is op dit moment in en rondom het park volop bezig met nieuw aanleg van kabels en leidingen. De nutsaannemer werkt op de volgende locaties:
Maandag 14 april: Halderstraat 2 – Wilhelminalaan 64;
Dinsdag 15 april: Halderstraat 1 – 2;
Woensdag 16 april: Halderstraat 1-2.

De voorbereidingen voor de herinrichting van het Halderpark zijn in volle gang. De groenaanemer is gestart met het verplanten van bomen. Dat zal deze week worden afgerond. Nieuwe bomen worden aansluitend geplant. De reconstructie van het park is aanbesteed. De procedure daarvoor loopt momenteel. Als de aannemer definitief bekend is zal een informatiebijeenkomst voor de omgeving georganiseerd worden.

← Vorig bericht

Heren 3 Sibbe MC kampioen in de vijfde klasse.

Els van Stalborch wint Elly Blom Poëzieprijs 2014.

Volgend bericht →