Vandaag Tropical Night in Valkenburg-centrum.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Vandaag Tropical Night in Valkenburg-centrum.

Om 20 uur trekt bonte en kleurrijke stoet door het centrum.Tropical Night, een evenement dat in het verleden veel bezoekers naar Valkenburg trok keert opnieuw terug. Als opening van het aanstaande zomervakantie zal vandaag het zomercarnaval onder deze nieuwe naam en in nieuw jasje opnieuw worden georganiseerd.

Vanaf 14.00 uur kan er geshopt worden op de Cariben markt. Diverse marktkramen, met een grote variëteit aan kleding, zomerartikelen, gadchets, etc. zullen geplaatst worden op het nieuw ingerichte Theodoor Dorrenplein en de Pelerinstraat. Voorafgaande aan de grote parade zal vanaf 18.30 uur een sambaband de terrasgasten en publiek muzikaal opwarmen.

Om 20.00 uur vertrekt vanaf drie vertrekpunten in willekeurige volgorde een bonte en kleurrijke stoet door het centrum naar vijf verschillende showlocaties op de pleinen in het centrum van Valkenburg. Samba- en steelbands worden aangevuld met zang- en dansgroepen, vuurspuwers en buik danseressen.
Daarnaast zullen er demonstraties worden gegeven van de Braziliaanse vechtsport Capoeira Interacao.

De nieuwe opzet van dit evenement kent ook een Zomerkoningin. De koningin zal op een bijzondere wijze meetrekken in de multiculturele bonte stoet. Het zomercarnaval wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal branche gerichte sposorenj en een groot aantal centrum horecaondernemers en begunstigers.

← Vorig bericht

Hartaanval? Gebruik de A.E.D.

Aangehouden Fransman heeft pistool in de auto.

Volgend bericht →