Vanmiddag start Huiskamer Vilt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Vanmiddag start Huiskamer Vilt.

In gemeenschapshuis cascade.Dinsdag 4 februari a.s. om 14.00 uur gaat de huiskamer Vilt van start. Wethouders Bert Dauven en Remy Meijers zullen de officiële openingshandeling verrichten. Vervolgens is er elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur gelegenheid voor 55+-ers om (oud)dorpsgenoten te ontmoeten.
De bedoeling is, dat de deelnemers samen met de begeleiders van Sevagram tot een gevarieerd programma komen. De kosten hoeven geen spelbreker te zijn: voor de maanden februari en maart is de eigen bijdrage € 1,00 per middag, vanaf april € 12,50 per kwartaal. Men is niet verplicht aan alle activiteiten deel te nemen.
Datzelfde geldt ook voor vrijwilligers, die door de begeleiders van Sevagram worden ondersteund; indien de vrijwilliger slechts een keer per maand of incidenteel voor een bepaalde activiteit aanwezig wil/kan zijn, wordt daar rekening mee gehouden. De vrijwilligers hoeven uiteraard geen bijdrage te betalen.
Voor informatie/aanmelding (ook als vrijwilliger) kan men terecht bij:claudia.schippers@sevagram.nl of veronique.goossens@sevagram.nl via email of telefonisch 043-6098416 (Sevagram, locatie Oosterbeemd).
Indien men dat liever wenst, kan men zich ook wenden tot Kittie Huntjens, tel.: 043-6040696, email: kittiehuntjens@hetnet.nl.

← Vorig bericht

World Cup Cyclo-Cross wederom naar Valkenburg.

Post 'horeca' nekt vastelaovesverenigingen.

Volgend bericht →