Vastelaovend op TV Valkenburg: Aod Op Nuj ‘On Tour’

|
, , ,

Voorpagina » Nieuws » Vastelaovend op TV Valkenburg: Aod Op Nuj ‘On Tour’

Het corona-effect op het evenement ‘Aod òp Nuj’ is groot. Door de tweede golf en de strengere maatregelen is de eerder bedachte ‘Aod op Nuj ON TOUR’ variant op 10 november niet mogelijk. Opnieuw heeft de organisatie een op de situatie aangepaste en veilige variant bedacht in de vorm van een videoregistratie met optredens van een indrukwekkende rij carnavalsartiesten.

Aod Op Nuj 2019

Veel artiesten
De twaalf carnavalsartiesten die vol enthousiasme meedoen zijn: Beppie Kraft, Frits Pelt, Frans Croonenberg, Danny Pouwels, Paul & Leo, de Dörpsgekke, Vee & Dee, Fiorenza, Spik & Span, Jack Vinders, Big Benny en Marleen Rutten. Naast de korte optredens hebben alle artiesten ook een persoonlijke boodschap waarmee zij iedereen, jong en oud, een hart onder de riem willen steken. De vaste Aod òp Nuj presentatoren Rob & Lonneke zijn ook van de partij.

TV Valkenburg
Vanaf dinsdagavond 20.11 uur is de volledige videoproductie te zien via www.facebook.com/aodopnuj/
Op deze manier kunnen veel mensen meekijken en wordt toch een stuk carnavalscultuur naar de mensen gebracht. Dat is in deze moeilijke tijd met alle coronaperikelen een welkome afwisseling. Op woensdag 11 november zendt TV Valkenburg het feestprogramma uit om 11:00, 16:00  en een laatste keer om 21:00 uur.

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

← Vorig bericht

Man en paard noemen

Valkenburgse ondernemers staat water aan de lippen & video

Volgend bericht →