VC S.E.C. Blacklight Event

Voorpagina » Toerisme » VC S.E.C. Blacklight Event

Op zaterdag 29 december organiseert VC S.E.C. in het kader van het 60-jarig jubileum jaar het VC S.E.C. Blacklight Event als 2e jubileum evenement. Het VC S.E.C. Blacklight Event is een bijzondere variant op de reguliere (beach) volleybaltoernooien.
De Polfermolensporthal wordt omgebouwd tot een Blacklight arena. De activiteiten vinden in een donkere sporthal plaats. De netten, lijnen en ballen worden voorzien van fluoriserende materialen. Ook de deelnemers kunnen hun witte shirts met fluoriserende verf laten opvallen of met fluoriserende schmink hun gezicht kleuren. Acht Blacklight kanonnen laten alles goed oplichten. Op die manier wordt een aparte sfeer gecreëerd en ontstaan mooie plaatjes.
De S.E.C. jeugd start in de middag met volleybaloefeningen en spellen in de hal. Vanaf ca. 18:00 uur start het volleybaltoernooi voor leden, oud-leden en overige S.E.C. vrienden. Afhankelijk van de inschrijvingen klinkt het eindsignaal misschien omstreeks 01:00 uur.
Het maakt niet uit hoe het team is samengesteld (slechts 1 regel: er moet
een S.E.C. lid of ex-lid meedoen). Leden, ex-leden, familieleden, vrienden, buurtgenoten, collega’s etc. Er wordt 3 tegen 3 gespeeld.
De organisatie nodigt dus leden en ex-leden uit om een leuk team samen te stellen.
Zondagmorgen wordt het evenement omstreeks 9.00 uur voor de liefhebbers afgesloten met een gezamenlijk ontbijt.

← Vorig bericht

Meer perspectief voor jongeren in huidige woningmarkt

VV Walram 'bekert' verder

Volgend bericht →