VC S.E.C.-teams prima uit de startblokken

Voorpagina » Nieuws » VC S.E.C.-teams prima uit de startblokken

Na lang wachten en een goede voorbereiding was iedereen bij volleybalclub S.E.C. er klaar voor. Afgelopen week werden maar liefst 8 wedstrijden gespeeld. In 7 duels wist een S.E.C.-team de winst te pakken. Zeker een mooie start.

2020-09-19 ADC3-SEC H1 0-4

Heren 1 in senioren klasse
Na 2 seizoen afwezigheid is VC S.E.C. dit seizoen weer gestart met een herenteam in de senioren klasse. Heren 1 speelde al 2 wedstrijden, 1 x uit en 1 keer thuis en beide keren tegen ADC 4. Beide wedstrijden werden meteen door S.E.C. met duidelijke cijfers – 4-0 en 0-4 – gewonnen. Een prima start en na 2 wedstrijden meteen koploper.

 

 

 

2020-09-19 SEC D1-VC Velden D1

Dames 1
Dames 1 was vorig seizoen aan een goede reeks bezig toen de competitie werd afgebroken. Met enkele aanpassingen in de selectie kwam men meteen weer goed uit de startblokken tegen VC Velden. Een voor S.E.C. onbekende tegenstander omdat hier afgelopen seizoenen niet tegen gespeeld werd. Ondanks het goede verdedigingsspel van Velden wisten de Valkenburgse dames met duidelijke cijfers – 25-14 – set 1 te pakken. In set 2 kwam Velden op voorsprong maar wist S.E.C. uiteindelijk in een spannende strijd langszij te komen en nipt met 26-24 te winnen. Velden kreeg hiermee een tik waar men niet meer bovenop kwam. Via 25-21 en 25-17 wisten de S.E.C.-dames een 4-0 overwinning veilig te stellen. Ook hier een prima start van het nieuwe seizoen.

Foto’s Ruud Janssen, VC S.E.C.

← Vorig bericht

Programma’s vanaf 20 september

Uitslagen amateurvoetbal zondag 20 september

Volgend bericht →