Vechtpartij en op toezichthouders ingereden

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Vechtpartij en op toezichthouders ingereden

Op zaterdag in centrum Valkenburg

Man mishandeld bij vechtpartij

Afgelopen nacht is een 38-jarige man uit Maastricht bij een vechtpartij op de Walravenstraat in Valkenburg ernstig mishandeld.

Het slachtoffer liep hierbij ernstige verwondingen in het gezicht op en is zelfs korte tijd bewusteloos geweest. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

Na de vechtpartij hield de politie een 26-jarige man uit Maastricht als verdachte aan. Naar de aanleiding en toedracht van de vechtpartij is een onderzoek ingesteld.

Man rijdt in op toezichthouders

Een 23-jarige man uit Berg en Terblijt is gisterenmiddag in Valkenburg op de Wilhelminalaan ingereden op twee toezichthouders van de gemeente. De slachtoffers kwamen er zonder kleerscheuren vanaf.

De twee toezichthouders waren bezig met een parkeercontrole in Valkenburg. Eén van de twee ambtenaren wilde de man bekeuren omdat hij zijn voertuig verkeerd geparkeerd had De man was het hiermee niet eens, stapte in zijn auto en reed in op de toezichthouder. Zijn collega kon hem op het nippertje wegtrekken. De toezichthouders kwamen met de schrik vrij. De dader kon korte tijd later aangehouden worden.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 24 maart

Uitslagen en verslagen van 24 en 25 maart

Volgend bericht →