Verdiende overwinning voor VV Walram.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verdiende overwinning voor VV Walram.

3-1 overwinning op Zwart – Wit.Walram heeft een verdiende overwinning behaald op Zwart Wit ’19 uit Eys-Wittem. De Valkenburgers speelden geconcentreerd en gaven weinig kansen weg. Het duel stond onder leiding van de zeer goed fluitende scheidsrechter Herman Cremers uit Geleen. Na een kleine 20 minuten bracht Roger Ummels Walram op voorsprong.
Een hoekschop van Barry Hendriks kwam voor de voeten van Ummels die de bal over de lijn ‘sjravelde’: 1-0. Zwart Wit liet het laatste kwartier van de eerste helft zien wat ze in hun mars hadden.
Bijna kwamen de gasten op gelijke hoogte maar scheidsrechter Cremers keurde dit doelpunt af. Ruststand 1-0. Na de pauze probeerde Zwart Wit op gelijke te komen maar de Valkenburgers counterden gevaarlijk. In de 60ste minuut bracht Barry Hendriks Walram fraai op 2-0.
Hij krulde de bal met veel gevoel over doelman Rick Janssen. Uit een tegenaanval kwamen de gasten terug in de wedstrijd: 2-1. Zwart Wit rook bloed maar Walram bleef op de been. In de 85ste schoot Conny Feih
de bal schitterend in de lange hoek. Eindstand 3-1.

Over 2 weken spelen de Valkenburgers om 14.30 uur uit tegen Vijlen.

Gegevens zijn aangeleverd door Stuf Boumans, VV Walram

← Vorig bericht

Positief weekeinde voor Struchter Boys.

Welke van de twee banken kiest U ?

Volgend bericht →