Verkeersaanpassingen door de zeepkistenrace

Voorpagina » Nieuws » Provincie » Verkeersaanpassingen door de zeepkistenrace

Vanaf donderdag 14 mei zijn diverse verkeersmaatregelen genomen op en rond het Grendelplein in Valkenburg-centrum.
Op donderdag 14 mei zal vanaf 12.00 uur de start area worden opgebouwd. Hierdoor zal er vanaf het Grendelplein een afsluiting plaatsvinden en er zal een omleidingsroute via de Daalhemerweg worden ingesteld. Bestemmingsverkeer voor de Cauberg tot vóór de start area kan uiteraard hun weg gewoon vervolgen.
Vanaf vrijdag 15 mei 12.00 uur zal het gehele parcours (Cauberg en Grendelplein) worden afgesloten voor verkeer, waarbij er een omleidingsroute via Houthem is ingesteld. Bestemmingsverkeer op- of aan het parcours heeft doorgang door middel van een doorlaatbewijs.
Vanaf zaterdag 16 mei 11.00 uur zal het gehele parcours worden afgesloten, ook voor bestemmingsverkeer. Eventueel calamiteitenverkeer zoals een ambulance of brandweer heeft te allen tijde doorgang.
Vanaf zaterdag 24.00 uur zal het Grendelplein weer worden opgesteld en is er wederom een omleiding via de Daalhemerweg. Vanaf zondag 12.00 uur zal ook de gehele Cauberg weer bereikbaar zijn en worden alle afsluitingen opgeheven. Het evenement start zaterdag 16 mei om 13.00 uur. De paddock in het Kuurpark, de locatie waar alle deelnemende teams zullen verblijven, is al open voor publiek en deelnemers vanaf vrijdag 15 mei 12.00 uur.
Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek.

← Vorig bericht

Geen ventilatie in nieuw schoolgebouw?

Valkenburgse wordt Belgisch hockeykampioen

Volgend bericht →