Verkeersmaatregelen Amstel Gold Race weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verkeersmaatregelen Amstel Gold Race weekeinde

Zaterdag toerversie en zondag Gold RaceVerkeersmaatregelen ten behoeve van jaarlijks terugkerende Amstel Gold Race
Jaarlijks vindt de toerversie en de wielerwedstrijd Amstel Gold Race plaats. Om e.e.a. in goede banen te leiden worden er gedurende deze dagen een aantal aanvullende verkeersmaatregelen getroffen. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de volgende jaarlijks terugkerende maatregelen te treffen:
Dag van de Toerversie
Op de dag van de Toerversie worden de Prins Bernhardlaan en Prinses Margrietlaan afgesloten voor doorgaand verkeer tussen 6:00 uur en 12:00 uur. Op de Cauberg wordt 1-richtingsverkeer bergopwaarts ingesteld en op de Daalhemmerweg wordt 1-richtingsverkeer bergafwaarts ingesteld. Het verkeer zal worden omgeleid met behulp van omleidingsborden en verkeersregelaars.
Dag van de Wedstrijd
Op de wedstrijddag wordt de Cauberg afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van bergopgaand bestemmingsverkeer. Het overige verkeer zal worden omgeleid middels omleidingsborden. Tevens geldt er een algeheel parkeerverbod op de rijbaan van wegen die onderdeel uitmaken van de route van de Amstel Gold Race. Bovenstaande maatregelen worden aangegeven via verkeersborden. Tevens worden daartoe gecertificeerde verkeersregelaars ingezet.
De bovenstaande maatregelen gelden op zaterdag 21 april 2007 (Toerversie) en zondag 22 april (wedstrijd).
Het verkeersbesluit ligt voor een ieder vanaf heden gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Gemeentewerken in het gemeentehuis, Geneindestraat 4 te Valkenburg aan de Geul. Nadere informatie kan worden ingewonnen bij de heer Ben van Eijsden van de afdeling Gemeentewerken, telefoon 043 – 6099337.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van de bekerronde op 15 april

Rabobank op zoek naar hoofdactiviteit

Volgend bericht →