Verlies voor HV Iason senioren 1 en 2.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Verlies voor HV Iason senioren 1 en 2.

Dames senioren 2 verliest bekerwedstrijd tegen VenL 2 met 19-24.De dames senioren 1 hadden het moeilijk in de uitwedstrijd tegen Noav. Steeds maar tegen een achterstand aankijken en deze niet kunnen ombuigen naar een voorsprong. Rust 13-12 en eindstand 25-23.
Datzelfde overkwam ook dames senioren 2 in de bekerwedstrijd tegen VenL 2. Steeds maar weer die achterstand proberen in te halen en dan ook nog tegen een rode kaart aanlopen wegens duwen. De ruststand was nog 10-12 maar de achterstand kon niet meer worden goedgemaakt. Iason verloor met 19-24. Einde bekeravontuur.

De dames C namen het op tegen VenL. Van begin af aan trokken ze de partij naar zich toe en werd een voorsprong opgebouwd, ruststand 7-5. Na rust liep alles gesmeerd en werd gewonnen met 16-9 en daarmee de eerste plaats op de ranglijst behouden.
De dames recreanten speelden in Margraten tegen MengOptimo. Veel blessures voor het begin van de wedstrijd maar toch werd er prima gespeeld en een ruststand genoteerd van 1-9. Na de rust een haperende machine maar toch winst: 2-13.

Gegegeven zijn aangeleverd door Phily Geraards, HV Iason
← Vorig bericht

Je bent rijk als je twee talen spreekt.

Rechter doet uitspraak in grafschenniszaak.

Volgend bericht →