Verslag 14-04-2007 jeugd L.T.C. Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag 14-04-2007 jeugd L.T.C. Valkenburg

De voor de tijd van het jaar hoge temperatuur zorgde voor extreme inspanningenOndanks keihard trainen, enorme inzet en vechten als leeuwen, hebben de jongens de (eigen) hooggespannen verwachtingen helaas niet kunnen waarmaken. De jongens uit Lottum waren duidelijk een paar maatjes te groot voor het team “Neet oet Lottum”. Wel volop spelvreugde en leergierigheid; de eerste puntjes zouden echter zeer welkom zijn en misschien zorgen voor een positief “tsjakka” effect? Einduitslag 0¬6.
Het mixteam heeft na de nipt verloren eerste competitiedag een zeer spannende strijd geleverd in Wessem en helaas wederom een zeer klein verlies moeten incasseren (2¬3). Winst was er in de meidendubbel (de jongedames Brouns & van der Wal) en in de gemengd dubbel (jongedame van der Wal en de jongeheer Nobels)! In de enkelspelen en het jongensdubbel kwamen de spelers van LTCV net iets te kort.
De eerste punten voor de jongens kunnen zondag gescoord worden thuis tegen Posterholt; het mixteam mag uit tegen Oranje Nassau (Heerlen) de volledige winst proberen te halen!

← Vorig bericht

Verslag 14-04-2007 senioren L.T.C. Valkenburg

SP verzoek om Young Generation kermis in Houthem te organiseren

Volgend bericht →