Verslag 15 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslag 15 november

Sibbe MC succesvol weekendSenioren:
Sibbe MC 2 – Succes 1 6 – 4
In de Blokhut stond voor het 2de heren het duel tegen Succes 1 op het programma. Het werd de op de tweede plaats staande Succes erg moeilijk gemaakt. De heren van Sibbe strijden voor lijfsbehoud in de tweede klasse. Er werd voor ieder punt gestreden en de eindstand 6-4 voor de Sibbenaren was zeer verdienstelijk. Danny Lechanteur bleef ongeslagen, Otto Bekers en Jelle Uringa wonnen ieder één partij en het dubbel Danny/Otto zorgde voor het zesde punt. Met nog één wedstrijd te gaan lijkt handhaving in de tweede klasse nog steeds mogelijk.
TTC 4 – Sibbe MC 3 4 – 6
Heren 3 dat bijna verzekerd was van klassenbehoud ging op bezoek bij de nummer laatst TTC Tegelen 4. Het team had genoeg aan 4 punten en kon in principe vrijuit spelen. De druk lag immers bij Tegelen dat moest winnen. Sibbe MC 3 speelde een goede wedstrijd en won deze dan ook verdiend met 4-6, waardoor men niet meer kan degraderen. Jan Smeets, Wilfried Baenen en Jo Wienen wonnen elk 2 partijen. Volgende week tijdens de laatste wedstrijd komt kampioenskandidaat Succes 2 uit Landgraaf op bezoek.
Succes 3- Sibbe MC 4 2 – 8
Sibbe MC 6 – Remax 5 9 – 1
In de thuiswedstrijd donderdagavond tegen Remax 5 uit Born, werd met 9-1 gewonnen door team 6. Zonder sterspeler Wiel Ernst wonnen Didier Brummer 3x, Tom Roebroeck 3x en Marijke Kwakernaat 2x, zij stond de tegenstander een punt toe. Het “internationale” dubbel Tom/Didier was weer goed voor winst. Met 51 punten uit 7 wedstrijden, staat dit team met vlag en wimpel bovenaan in de DDW 3e klas.

← Vorig bericht

Mergelsteen voor Fluweelengrot

Verslag van 15 november

Volgend bericht →