Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Veel geblesseerden in 2e teamSenioren:
Valkenburg 2 had een aangenaam vrij weekend en wellicht hebben de geblesseerden voldoende tijd gehad om te kunnen herstellen? De volgende wedstrijd is in Maastricht op zaterdag 12 mei aanstaande.
Valkenburg 1 had een heel goed weekend. Roger Moonen gunde zijn tegenstander zelfs geen game! (6¬0 6¬0). De tegenstander van Emiel van der Wal moest in een dan al kansloze positie (6¬0 4¬2) de wedstrijd staken vanwege een blessure. Martin Luiring wilde wederom “waar voor z’n geld” en kon aan het einde van een spannende marathon partij als winnaar de arena verlaten. Het dubbel van der Wal¬Luiring was oppermachtig en zorgde voor het laatste wedstrijdpunt van de dag; einduitslag een terechte 6¬0 overwinning van de “bök”.
De aspiraties van een eventueel kampioenschap moeten voor de Valkenburgers misschien nog een jaartje uitgesteld worden? Gezien de klasse van Munster (wederom een 5¬1 winst) en met nog 3 wedstrijden te spelen is de achterstand uitgelopen tot 5 punten …..
Zaterdag 12 mei aanstaande de spannende derby in en tegen Hulberg dat op dit moment enkele puntjes minder heeft dan Valkenburg!
Jeugd:
Het jongensteam heeft op een schitterende dag en op een mooi tenniscomplex in Weert wederom een verlies moeten incasseren. Niet alleen de klasse van de tegenstander zorgde voor de nederlaag; ook de voor de jongens ongewone ondergrond (kunstgras) speelde een rol. Het is wel een feit dat de jongens erg veel plezier beleven en veel leren, ook al blijft het eerste winstpunt nog altijd uit. Zondag 13 mei volgt de thuiswedstrijd tegen de “aspergestekers” uit Grubbenvorst.
Ondanks de fanatieke aanwijzingen van coach en trainer Frans (en de ouders uiteraard!) heeft het mixteam helaas dit weekend nipt als verliezer moeten afsluiten. De verschillen waren minimaal; de tegenstander had op de “big points” de zenuwen beter onder controle. Het is een uiterst interessante poule; vrijwel alle teams zijn zeer aan elkaar gewaagd. Het kampioenschap zal dan ook pas op de laatste speeldag bepaald worden. Maar eerst volgt op 13 mei de uitwedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst: Susteren. Valkenburg staat met slechts 3 punten achterstand op de vierde plaats.

← Vorig bericht

Nationaal kampioen lange afstand zwemmen

De Jonkheid Boete de Poort bedankt

Volgend bericht →