Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

heren van Valkenburg 1 en 2 sluiten de competitie af met een overwinningSenioren:
verslag laatste speeldag competitie 2007
In en tegen Schinveld mochten de heren van Valkenburg 2 proberen de achterstand op koploper De Burght (Maastricht) in te lopen. Qua uitslag is dat goed gelukt, de heren hebben de competitie afgesloten met een zeer terechte 2¬4 overwinning. Maar was dat voldoende voor het kampioenschap? Aangezien De Burght nog bezig was met haar wedstrijd tegen Nieuwenhagen moesten de mannen in spanning afwachten …..
Helaas heeft De Burght een terechte overwinning behaald en heeft Valkenburg het kampioenschap nipt aan zich voorbij zien gaan. De ambities voor volgend seizoen mogen duidelijk zijn!
Valkenburg 1 heeft de laatste speeldag in stijl afgesloten; in en tegen Eygelshoven werd met overtuigende cijfers een 2¬4 overwinning geboekt. Smet op deze overwinning is de pijnlijke blessure van Emiel van de Wal. Tijdens zijn enkelpartij scheurde een spier in zijn lies waardoor hij zijn enkel¬en dubbelpartij moest opgeven. Beterschap Emiel. Ook team 1 heeft volgend jaar haar zinnen gezet op de titel en enige versterking heeft zich al aangemeld …..
De mannen van Munster moesten aantreden tegen runner up Gulpen. En het was een enerverend dagje. Na de singels stonden de mannen uit Berg en Terblijt met 1¬3 achter en leek het kampioenschap verspeeld ….. ook de eerste dubbel ging verloren ….. maar uiteindelijk wist de laatste dubbel van dit seizoen het kampioenschap veilig te stellen, gefeliciteerd mannen en veel succes in de 2de klasse volgend jaar!
junioren:
verslag laatste speeldag competitie 2007
Tijdens de laatste speeldag van deze competitie mochten de jongens proberen nog de laatste punten van dit seizoen te vergaren. Ondanks zeer goede prestaties bleven de welverdiende punten helaas uit. Gelukkig waren de jongens, ouders, begeleiders én niet in de laatste plaats trainer Frans uitermate tevreden over de prestaties en in het bijzonder de tomeloze inzet dit seizoen.
En masse is afgesproken om volgend jaar meer punten te verdienen én op dezelfde leuke en energieke wijze. Iedereen bedankt die dit tennisseizoen mede mogelijk gemaakt heeft!
Een bijzonder woord van dank aan Karen van der Wal; mede dankzij haar inspanningen, is de jeugd op een leuke en zeer goede manier bezig met tennis. Chapeau! Grote klasse!
Na afloop was er een BBQ georganiseerd om het seizoen voor alle teams op een leuke ontspannen en Bourgondische wijze af te sluiten; jong en oud was goed vertegenwoordigd.

← Vorig bericht

Art Valkenburg meets Hundertwasser

Verslagen en uitslagen van 2 en 3 juni

Volgend bericht →