Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Valkenburg 2 behaalt de volle winstSenioren:
Valkenburg 2 heeft de smaak te pakken! Ondanks nog enkele blessures werd er thuis tegen Nieuwenhagen gestreden voor de volle winst. En uiteindelijk is dat ook gelukt. Na de enkelspelen was de stand 3¬1 in het voordeel van de Valkenburgers. Complimenten voor de invallers, zij hebben de laatste wedstrijden prima resultaten geboekt, dank aan allen! De dubbels zorgden toch nog voor de nodige spanning, maar aan het eind van de dag mocht er een mooie 4¬2 overwinning gevierd worden. Met nog één wedstrijd te gaan, staan de heren op een 2de plek, met slechts 2 punten achterstand op De Burght uit Maastricht. Het gaat in ieder geval een uiterst spannende ontknoping opleveren. Op zaterdag 2 juni aanstaande mogen de heren in Schinveld voor de laatste keer dit seizoen hun kunsten vertonen.
Valkenburg 1 heeft thuis tegen Simpelveld een terechte en duidelijke 5¬1 overwinning geboekt. Han van de Laar, die bereid was om de geblesseerde coach annex speler te vervangen, wist op overtuigende wijze 2 winstpunten te behalen, een mooie prestatie. Beide dubbels werden met grote klasse en overtuiging gewonnen. Het is erg spannend aan de top in deze klasse. Met nog één laatste wedstrijd te gaan staan de Bök op een verdienstelijke 3de plaats op 1 punt achterstand van Gulpen en op 4 punten achterstand van Munster. De laatste wedstrijd van Munster is de echte topper; in en tegen Gulpen kan het kampioenschap behaald of verspeeld worden ….. wij wensen in ieder geval Gulpen en Munster veel succes.
Jeugd:
Tegen de koploper uit Maarheeze hadden de jongens weinig in te brengen. Na het geweldige gelijke spel van de laatste wedstrijd, mochten de jongens met opgeheven hoofd de arena verlaten, maar helaas zonder winstpunten. De jongens uit Maarheeze waren een paar maten te groot. Over twee weken volgt de laatste competitiewedstrijd en de jongens zijn erg gemotiveerd om nog punten te pakken! Succes en volgend seizoen rekening wij weer op jullie tomeloze inzet. (en die van de ouders en begeleiders uiteraard)

← Vorig bericht

Gemeente werkt niet mee aan uitbreiding stoeterij

Martin Eurling waarnemend burgemeester per 1-6-2007

Volgend bericht →