Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Ook na marathonpartij geen winst voor Valkenburg 1Senioren:
Valkenburg 1 mocht in en tegen Hulsberg aantreden om de derde plaats veilig te stellen en misschien zelfs de 2de plek op de ranglijst over te nemen van Gulpen. Na een dramatische start (1-3, alleen Roger Moonen wist zijn enkelpartij te winnen) was een gelijkspel het maximaal haalbare voor de mannen. Het dubbel Moonen¬Eurelings speelde een zeer goede wedstrijd en zorgde voor een 2-3 stand. Het dubbel Luirink van der Wal wist na een marathonpartij van meer dan 3 uur de winst veilig te stellen en daarmee een einduitslag van 3-3 te bewerkstelligen! Het team staat nu op een gedeelde 3de plaats samen met Eygelshoven; Gulpen staat 2de en met nog 2 wedstrijden te gaan heeft Berg een voorsprong van 4 punten; het beloofd een zeer spannend slot te worden! Aanstaande zaterdag speelt Valkenburg 1 thuis tegen Simpelveld.
Valkenburg 2 heeft aan twee weken rust net voldoende gehad om de geblesseerden klaar te stomen voor de wedstrijd tegen De Burght uit Maastricht. Na de enkelspelen (winst van de Laar en Lemmens) was de stand 2-2; het blijkt toch bijna ieder week dat de dubbels de beslissing moeten vellen. En gelukkig wist het team de volle winst uit de dubbels te halen. Einduitslag terecht 2-4 voor Valkenburg. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Nieuwenhagen.
jeugd:
Na een weekje welverdiende rust, is afgelopen zondag weer de competitie hervat. Het jongensteam mocht thuis tegen Grubbenvorst de eer verdedigen; en dat is gelukt. De eerste punten van dit seizoen zijn een feit; dat geeft de jongens weer goede moed en wellicht net dat steuntje in de rug dat ze hard nodig hadden. En de boys waren niet tevreden met één puntje, direct
3 punten gepakt en daarmee een einduitslag van 3-3 op het scorebord gerealiseerd. Proficiat! De volgende punten kunnen volgende week gepakt worden tegen koploper Maarheeze.
Het mixteam mocht tegen medekoploper Rosus uit Susteren aantreden om te proberen een plaatsje (of misschien zelfs twee) op de ranglijst naar boven te komen! Helaas was de koploper een klein maatje te groot maar het 2¬3 verlies is geen onverdienstelijke prestatie. Met nog twee wedstrijden te spelen staat
het mixteam op een 4de plaats met slechts 1 punt achterstand op nummer drie en 5 punten achterstand op nummer 1. Volgende week de zware strijd tegen Grevenbicht.

← Vorig bericht

Provinciale erepenning voor scheidende gedeputeerden

Struchtergirls MD1 van V.V. Struchter Boys

Volgend bericht →