Verslag Ready 14 februari 2009

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Verslag Ready 14 februari 2009

Team 1 scoort fraai.Team 1 trad in eigen huis aan tegen Destatec. De wedstrijden waren soms zwaarbevochten. Maar uiteindelijk scoorde Ready 1 een duidelijke en verdiende 8-2 overwinning. Mischa Lechanteur scoorde een hattrick en zowel Ronald Quadvlieg als Ruud Pessers scoorden beiden tweemaal. Het dubbel completeerde de Readywinst.
Ready 2 ontving in eigen huis plaatsgenoot Sibbe voor een heuse streekderby. Ook hier waren de wedstrijden spannend. Helaas vielen enkele punten net niet gunstig uit voor Ready en werd nipt verloren met 4-6. Sterkste man was , ondanks blessureleed, Lucien Cörvers met 2 overwinningen. Jan Bet en Pascal Kabo voegden ieder nog 1 punt toe.
Team 3 mocht aantreden in de Blokhut in Sibbe voor eveneens een streekderby tegen Sibbe. Men was niet opgewassen tegen de kracht van dit Sibbe-team en er werd met 2-8 verloren van Sibbe. De punten waren voor rekening van Leo Dorren en Guus Rouwette, die ieder eenmaal scoorden. Freddy Tossings kon niet tot winst komen.
Ready 4 speelde een uitwedstrijd tegen Vijlen. Ook hier was er een bijzonder sterke tegenstander, die een maatje te groot was voor Ready. Er werd met dubbele cijfers verloren. Stephan Hämer, Chrit van Tol en Tom Hoogers konden helaas geen tegenpunt scoren.

← Vorig bericht

TTV Sibbe wint de 3 derby's.

Artiflora is de volgende winkel

Volgend bericht →