Verslag van 1 nov. 2008

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslag van 1 nov. 2008

Sibbe MC had moeilijk weekeindeSenioren:
Vijlen ’72 1 – Sibbe MC 2 7 – 3
Heren 2 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij koploper Vijlen 1. De heen wedstrijd was geëindigd in een 9-1 verlies, dus Sibbe had iets goed te maken. Na 5 wedstrijden stond er 2-3 op het scorebord en het had net zo goed 1-4 kunnen zijn, want het dubbelspel ging maar ternauwernood verloren. Helaas kon aan de goede start geen vervolg worden gegeven en werd er door de Sibbenaren geen partij meer gewonnen. De eindstand was dus 7-3 voor Vijlen, alle spelers van Sibbe, Danny Lechanteur, Jelle Uringa en Otto Bekers wisten één partij winnend af te sluiten. Volgende week staat het degradatie duel tegen Westa op het programma.
Megacles 3- Sibbe MC 3 8 – 2
Sibbe MC 3 ging op bezoek bij het sterke Megacles 3 uit Weert. Men wist vooraf dat het evenaren van de 5-5 einduitslag in de thuiswedstrijd moeilijk zou worden. Heren 3 kende dan ook een moeizame zaterdag. Megacles dat aantrad in de sterkste opstelling was een maatje te groot en won uiteindelijk terecht met 8-2. Alleen Wilfried Baenen kon 2 partijen winnen. Jo Wienen en John Wijnen speelde verdienstelijke maar kwamen steeds net iets te kort en bleven met lege handen achter.
Maastricht 3 – Sibbe MC 4 5 – 5
Sibbe 4 heeft uit in de hoofdstad van Limburg bij koploper TTV Maastricht een prima resultaat neergezet. Na enkele spannende wedstrijden werd de eindstand 5-5 bereikt. Wiel Ernst en Jac Heuts wonnen 2x , terwijl Jos Smeets met maar een winstpunt, ietsjes achter bleef.
Kerkrade ’68 3 – Sibbe MC 5 4 – 6
Sibbe begon met een 0-3 voorsprong door personele problemen bij Kerkrade. Roel Janssen was wederom de man of the Match. In de dubbel lieten Roel en Luc weer zien dat ze goed konden dubbelen samen net zoals vorige week wonnen ze weer hun dubbelpartij nu met 3-2 .
Luc Hacking en Misha Janssen bleven, ondanks goed spel, met lege handen achter. Zo won Sibbe 5 met 4-6 van Kerkrade 3 en stevent de ploeg misschien wel op een 3de plek af, als volgende week gewonnen kan worden van Ready, de concurrent voor de 3de plaats.

← Vorig bericht

Algemene beschouwingen SP

Walram's Genootschap uit 1923

Volgend bericht →