Verslag van 1 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag van 1 november

Falco 5 wint van koploper Brunssum en blijft in strijd om kampioenschap.Afgelopen weekend wisten de spelers van Falco 5 te winnen van koploper Brunssum in de 3e klasse. De einduitslag van 6-4 kwam tot stand door twee overwinningen van Remie Vliex en twee overwinningen van Lars Lambriks die zijn honderd procent score verloor. Jean-Pierre Haenen en het dubbel zorgde voor het vijfde en zesde punt. Brunssum blijft aan de leiding maar de achterstand is verkleind tot twee punten.
Falco 1 wist de slag bij Arnhem, namelijk in Rheden tegen Slagvaardig, te winnen met duidelijke cijfers. Na een langdurige wedstrijd wisten Wally Hendriks, Bjorn Curvers en Kevin Rouwette een 7-3 overwinning te noteren in de landelijke 3de divisie. Nog met drie wedstrijden te gaan lijkt de degradatie ontlopen te worden. De klasbakken van Falco 2 hadden dit weekend vrij-af om zich optimaal voor play-offs te kunnen bereiden.
Voor Falco 3 was het de zevende overwinning op rij, dit keer werd er gewonnen met 7-3 van Brunssum 2. Man of the match was dit keer Vincent Rompelberg met drie overwinningen, tweemaal werd er gewonnen door Lou Kengen en door Han Konings. Met zeven punten voorsprong op de nummer 2, de Meppers uit Wijlre, blijft het nog spannend tot aan het einde van de competitie. Stephanie de Gijsel wist Falco’s eer in de Falcoburcht te redden tegen Hoensbroek 1 en leed dus een 9-1 verlies. Falco 4 zal waarschijnlijk degraderen, de achterstand is te groot op de nummer 5 in de competitie.
In de hoofdklasse verloor koploper Falco 1 verrassend op eigen tafel van Red Stars met 6-4. Vienna Pasmans won twee wedstrijden en Simon Bozon wist eenmaal te scoren. Wist in het dubbel zorgde ervoor dat Red Stars, de nummer twee, maar met twee punten kon inlopen. Falco is nog wel koploper maar Red Stars heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Vincent Pasmans, Nick Raeven en Tim Meertens zijn de nieuwe koplopers in de eerste klasse. De jonge heren wonnen met 8-2 van Wap-IN. Door deze eindspurt lijkt een kampioenschap voor Falco 2 haalbaar, maar het zal tot het eind spannend blijven.
Falco 3 staat in de 2de klasse op een mooie tweede plaatst. Wederom werd er gewonnen, dit maal met 9-1 van Heerlen 2. Guy Habets en Maurice Habets verrichten een hattrick, Mathijs Timmermans wist twee partijen te winnen. De koplopers Heerlen 4 kregen klop met 4-1 door de benjamins van Falco 6. Daan van der Klugt won beide partijen, Joeri Wienen won eenmaal en samen wonnen zij het dubbel. Een mooie prestatie van de benjamins.
Uitslagen 1 november:
Slagvaardig 1 – Falco 1 3-7
Brunssum 2 – Falco 3 3-7
Falco 4 – Seta 2 1-9
Falco 5 – Brunssum 4 6-4
Jeugd:
Falco 1 – Red Stars 3 4-6
Wap-In 1 – Falco 2 2-8
Heerlen 2 – Falco 3 1-9
Falco 4 – Hoensbroek 1 4-6
Falco 6 – Heerlen4 4-1
Gratis Tafeltennisfeest bij Falco.
Aanstaande woensdag 5 november is er weer een gratis tafeltennisfeest voor de basisschooljeugd bij Falco. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur tot 16.00 in de Falcoburcht. Dus neem goede zin mee en voor een tafeltennisbatje zal gezorgd worden.
Tijdstip : Aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur
Waar : Falcoburcht, Engelbertstraat 1 in Valkenburg

← Vorig bericht

Priscilla Amory maakt mooie comeback

Bestuur Openluchttheater en Pixiedust Producties uit elkaar

Volgend bericht →