Verslag van 1 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Verslag van 1 november

Ready 1 blijft in race voor handhaving.Ready 1 wachtte een belangrijk treffen tegen mededegradatiekandidaat Sempre Avanti. De man in vorm was Mischa Lechanteur met een onvervalste hattrick. Ook Ronald Quadvlieg toonde een uitstekende vorm en won 2 maal en het dubbel bleek het belangrijke 6e punt, waardoor de 6-4 winst een feit was. Invaller Lucien Cörvers kon helaas niet tot winst komen. Met deze overwinning blijft Ready nog in de race en zal de komende weken moeten blijken of de goede prestatie van deze week voldoende zal zijn voor handhaving.
Ready 2 scoorde niet slecht tegen het sterke Succes. Het werd een nipte nederlaag; de 4 readypunten waren voor rekening van Lucien Cörvers , die 2 maal scoorde, Piet Frijns, die 1 winstpartij naar zich toe trok en het dubbel.
Ready 3 had het moeilijk tegen Sittard. Hier werd met 8-2 verloren. Alleen 1 overwinning van Freddy Tossings en het dubbel waren voor Ready.
Ready 4 presteerde deze week weer fraai. Een mooie 8-2 overwinning op Succes was het resultaat. Man of the match was William Chung met een hattrick. En Stephan Hämer en de sterk spelende invaller Chrit van Tol scoorden ieder 2 maal.
Ready 5 ging helaas kansloos ten onder tegen Vijlen. Met dubbele cijfers verloren de dames deze partij.

← Vorig bericht

Walram's Genootschap uit 1923

Verslagen HV Vilt van 1 en 2 november

Volgend bericht →