Verslag van 13 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag van 13 november

Falco 3 wint in stadsderby van Ready 1, Falco 2 uitgeschakeld in de Play-offs.Afgelopen weekend is voor twee Falcoteams de beslissing in deze najaarscompetitie gevallen.
Falco 2 verloor de 2de play-off wedstrijd om het kampioenschap in de hoofdklasse met 7-3 tegen Sittard 1. Doordat thuis met 6-4 gewonnen werd is het onderling resultaat in het voordeel van Sittard. Uitschakeling in de kwartfinale betekend dus automatische einde competitie Falco 2.
Falco 4 is het tweede team waarbij de beslissing reeds gevallen is. Een 7-3 nederlaag bij Kluis 5 zorgt ervoor dat de degradatie uit de 2de klasse een feit is. Bas Thijssen wist tweemaal te scoren en het dubbelspel zorgde voor het derde Falcopunt.
Falco 3 lijkt het enige heren Falco team te zijn dat kampioen kan worden, deze zaterdag werd er gewonnen won met 9-1 van stadsgenoot Ready 1. Door deze zege blijft Falco koploper in de 2de klasse. Vincent Rompelberg en Lou kengen wonnen beiden 3 maar. Ronald Quadvlieg van Ready wist het enige punt te behalen voor Ready door winst op Laurens Loozen. Zaterdag kan Falco 3 kampioen worden indien een behoorlijke uitslag neergezet wordt bij Sempre Avanti uit Voerendaal.
Falco 1 won met 7-3 van het gedegradeerde Veldhoven. Door een foute communicatie moest Falco 1 met twee man aantreden omdat op het laatste moment Harald Kengen niet speelgerechtigd was verklaard. Kevin Rouwette en Bjorn Curvers wonnen wel alles wat te winnen viel, eindstand 7-3. Of de uitslag voldoende is om de fatale 5e plaats te ontlopen, is nog even afwachten. Falco staat weliswaar 3de maar de afstand met de nummer 4 en 5 is minimaal. Volgend weekend zal de beslissing vallen in de uitwedstrijd tegen kampioen Rega uit Nijkerk.
De wedstrijd Seta 4 tegen Falco 5 werd op het laatste moment uitgesteld wegens droeve familie omstandigheden van een van de Seta spelers. Deze wedstrijd zal op een later tijdstip worden gespeeld.
De uitslagen 15 november :
Falco 1 – Veldhoven 7-3
Kwartfinale playoffs Sittard 1 – Falco 2 7-3
Falco 3 – Ready 1 9-1
Kluis 5 – Falco 4 7-3
Seta 4 – Falco 5 uitgesteld
Jeugd had dit weekend vrij.

← Vorig bericht

Uitslagen en wedstrijdverslagen.

Verslag van 16 november 2008

Volgend bericht →