Verslag van 14 januari

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag van 14 januari

De Limburgse Kampioenschappen tafeltennis in Panningen op 14 januariFalco was met 8 jeugdspelers goed vertegenwoordigd, maar qua resultaat werden alle verwachtingen overtroffen!
Uiteindelijk behaalde Falco liefst 5 Limburgse Kampioenstitels, waarvan 3 in het dubbelspel en 2 in het enkelspel. Vienna Pasmans bij de meisjes welpen en Guy Habets bij de jongens pupillen werden zelfs 2x Limburgs kampioen in hun klasse. Zij behaalden de titel in het enkelspel en ook in het dubbelspel. Viënna speelde dubbel met Eline Geldermans (TTV Maastricht) en Guy Habets speelde samen met teamgenoot Maurice Thijssen. De 3e titel in het dubbel spel was voor het Falco2 duo: Nick Raeven en Vincent Pasmans. Ilona Bierbrauer werd samen met Michelle Thijssen 2e in het junioren dubbelspel meisjes.
Voorts was er nog een 3e prijs voor Michelle Thijssen (meisjes junioren) en ook Tomas Bozon (jongens welpen) werd 3e in zijn klasse. Simon Bozon en Pajtim Selaj behaalden geen prijs, maar haalden wel de hoofdronde. Coaches, ouders, begeleiders, maar vooral ook de spelers konden terugzien op een bijzonder geslaagd tournooi voor de Falco jeugd. Ook de senioren werkten dit weekend de LK af, echter hier is bij de redactie geen resultaat bekend. Rest ons nog als vereniging een woord van lof te uiten richting organisatie van de LK tafeltennis, TTV Panningen ‘74.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 13 en 14 januari

Uitslagen en verslagen van 13 en 14 januari.

Volgend bericht →