Verslag van 19 oktober 2008

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Verslag van 19 oktober 2008

J.C. Kano bezocht toernooi in UbachsbergAfgelopen zondag 19 oktober namen 11 judoka’s van judoclub “Kano”uit Houthem deel aan het kindvriendelijke judotoernooi in van judoclub Ju-No-Kata in Ubachsberg.
Mitch Nederlands was goed op dreef en won 3 partijen met ippon (vol punt). Clubgenoot Max Ghielen moest hierdoor genoegen nemen met het zilver in dezelfde categorie. Goud was er ook voor Kenneth Moors die zijn 4 tegenstanders met technisch judo overwon. De finale won hij zelfs binnen 3 seconden door een perfecte ippon-seoi-nage (schoudertechniek) te maken. Bij de zwaardere judoka’s was het Brian Nederlands die de tweede prijs in de wacht sleepte.
Lucca Caggiari stond 5 keer op de mat en won twee partijen daarvan met ippon 2 andere partijen won hij met yugo. Hij verloor de finale op scheidsrechtersbeslissing, hij werd dus tweede. De onervaren Rick Thijssen wist zich goed staande te houden en behaalde ook het zilver. Brons was er voor Sjo Huijnen.
Op 2 november zal judoclub ´Kano` uit Houthem haar jaarlijke ´Geuldaltoernooi` organiseren met meer dan 300 deelnemers in de ´Polfermolen` in Valkenburg a/d Geul.
J.C. ´Kano` traint iedere maandag en donderdag in de gymzaal van het Franciscusoord in Houthem, voor meer informatie tel. 06-44308301.

← Vorig bericht

Legionellabacterie aangetroffen in Berg

Hoofdklasse E zaalvoetbal

Volgend bericht →