Verslag van 22 november 2008

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslag van 22 november 2008

Lijfsbehoud voor Sibbe MC 2Senioren:
Megacles 2 – Sibbe MC 2 5 – 5
Voor heren 2 was de laatste wedstrijd van de competitie tegen Megacles in Weert. Om zich te handhaven in de 2de klasse hadden de Sibbenaren genoeg aan een drietal punten. Het werd in Weert 5-5 en dat betekende dus lijfsbehoud. Danny Lechanteur bekroonde zijn sterke seizoen met 3 overwinningen, Otto Bekers won één partij en het dubbel Danny/Otto zorgde voor het vijfde punt. Jelle Uringa wist geen partij te winnen, maar gaat steeds sterker spelen. Volgend jaar gaat dit team het dus wederom in de tweede klasse proberen.
Sibbe MC 3 – Succes 2 6 – 4
Heren 3 moest het tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen opnemen tegen Succes 2 uit Landgraaf. Succes dat nog een kleine kans maakte op het kampioenschap zag het laatste sprankje hoop al snel in rook opgaan. Sibbe MC 3 speelde solide en liep al vrij snel uit naar een 4-2 voorsprong. De 6-4 overwinning voor Sibbe was dan ook terecht. Man of the match was wederom Jan Smeets. Jan bleef ongeslagen. De winst in het dubbel samen met Wilfried Baenen maakte zijn zegereeks helemaal compleet. Wilfried Baenen scoorde de laatste 2 punten. John Wijnen speelde goed maar bleef helaas weer met lege handen achter. Sibbe eindigt door dit resultaat op een mooie vierde plek.
Sibbe MC 4 – Agin Otten 6 uitslag niet bekend.
Sibbe MC 5 – Vijlen ’72 4 4 – 6
In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft Sibbe 5 nog bijna weten te stunten tegen kampioen Vijlen. In de Blokhut werd een nipte 6-4 nederlaag geleden. Luc Hacking was duidelijk op stoom en wist 2 partijen in zijn voordeel te beslissen. Ook Kaj Nelissen wist zich op karakter naar 2 zeges te vechten. Misha Janssen kon ondanks aardig spel helaas niets toevoegen aan het totaal, hetgeen ook niet lukte met het dubbel. Het bij de senioren debuterende Team 5 eindigt het seizoen nu op een knappe 3e plaats met 35 punten, waar de spelers vooraf stiekem hadden gehoopt op zo’n 15 punten. Chapeau!
Sibbe MC 6 – Remax 4
Donderdagavond stond een belangrijke wedstrijd op het programma voor Heren 6. Door deze op een na laatste wedstrijd met veel verschil te winnen kon er een goede uitgangspositie voor volgende week bereikt worden. Sibbe speelde met Wiel Ernst, Didier Brummer en Wim van den Hof. Wiel wist al zijn wedstrijden te winnen en ook het dubbel samen met Didier. Didier en Wim wonnen ieder 1 x. Door deze winst hoeven komende dinsdag maar 2 punten gehaald te worden bij Agin/Otten om het kampioenschap binnen te halen. Maar uiteraard zal dan ook voor de winst gegaan worden.

← Vorig bericht

Verslag van 22 november 2008

Verslag van 22 november

Volgend bericht →