Verslag van 22 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Verslag van 22 november

Alle teams gehandhaafd.Team 1 moest aantreden tegen de sterk spelende Meppers uit Wijlré. Gelukkig was men vooraf al zo goed als zeker van handhaving in de 2e klasse. Het bleek dan ook geen makkelijke opgave om enige tegenpunten te scoren. Mischa Lechanteur en Ronald Quadvlieg wisten beiden te winnen van good old Jos Vrijhoeven. Dit waren de enige Readypunten, want Ruud Pessers kon helaas niet tot winst komen. De eindstand was 8-2 voor de Meppers. Deze 2 punten waren voldoende voor handhaving , wat een heel aardige prestatie is voor een eerste seizoen in de 2e klasse.
Ook team 2 leverde een aardige prestatie door zich te handhaven in de 3e klasse . Tegen kampioen Helden werd met 7-3 verloren. Jan Bet wist 2 punten te scoren en Pascal Kabo voegde er ook nog een overwinning aan toe. Lucien Cörvers kon helaas niet tot winst komen.
Ready 3 speelde tegen Vijlen en sleepte hier een gelijkspel uit. Leo Dorren scoorde tweemaal, Guus Rouwette en Freddy Tossings ieder eenmaal en het dubbel was punt nummer 5. Hiermee is ook handhaving in de 4e klasse een feit.
Ready 4 speelde tegen maastricht en verloor hier nipt met 6-4. William Chung scoorde een hattrick. Het dubbel was het 4e punt. Stephan Hämer en Tom Hoogers konden niet tot winst komen. Ook dit team kan tevreden terugkijken op hun debuut in de 4e klasse, want ze hebben zich weten te handhaven.

← Vorig bericht

Verslag van 22 november 2008

Worden de kernen achtergesteld op het centrum

Volgend bericht →