Verslag van 25 oktober 2008

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Verslag van 25 oktober 2008

Ready 3 en 5 winnenReady 1 kon geen vuist maken tegen het sterke Elsloo. Alleen Mischa Lechanteur was goed op dreef en kon tweemaal tegenscoren, waarmee de eindstand 8-2 voor Elsloo werd. Ronald Quadvlieg en Gerda Pessers konden niet tot scoren komen.
Ready 2 wachtte een belangrijke wedstrijd in de strijd voor het ontlopen van degradatie. Deze keer was tegenstander TTC uit Tegelen op volle sterkte en scoorde een overdonderende 8-2 overwinning op Ready. Alleen Pascal Kabo en Jan Bet konden ieder 1 tegenpunt scoren. Lucien Cörvers kon er helaas geen winst aan toevoegen. Door deze nederlaag begint het er naar uit te zien dat handhaving een hele zware kluif gaat worden.
Ready 3 leverde een uitstekende prestatie door met 8-2 te winnen van Maastricht. Zowel Freddy Tossings als Leo Dorren scoorden een hattrick. Guus Rouwette voegde er ook nog een punt aan toe en het dubbel was nummer 8.
Ready 5 presteerde eveneens uitstekend, door Kerkrade met 8-2 te verslaan. De vrouw in vorm was Thessa Habets, die een hattrick scoorde. Simone Tossings en Kim Steijns wonnen ieder 2 maal en het dubbel was ook hier nummer 8.

← Vorig bericht

Verslag van 25 oktober

De kernen zijn te onderdanig geweest

Volgend bericht →