Verslag van 8 november 2008

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslag van 8 november 2008

Sibbe MC had “Ready” weekend.Senioren:
Sibbe MC 2 – Westa 5 5 – 5
In de Blokhut speelde het tweede heren team het degradatie duel tegen Westa. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Sibbe één punt voor. Het werd een gelijk opgaande strijd. Helaas vielen 3 partijen in de 5de set gunstig uit voor Westa. Na tien partijen waren de partijen in evenwicht. Danny Lechanteur liet duidelijk zien de kopman te zijn en bleef ongeslagen. Zowel Otto Bekers als Jelle Uringa voegde hier één winst partij aan toe. Met nog 2 competitieronden te gaan blijft Sibbe West nog steeds een punt voor. Het beloofd dus een spannend einde te worden.
Ready 2 – Sibbe MC 3 5 – 5
Vandaag wederom een derby tussen Sibbe 3 en Ready 2. Einduitslag 5-5. Wilfried Baenen won 2x, Jan Smeets en John Wijnen wonnen ieder 1x, het dubbel Jan/John was nummer 5. Man of the match was Ready-speler Lucien Cörvers met 3 overwinningen.
Uitslag gaf de wedstrijdverhouding goed weer, ondanks gezien Jan als John een mindere dag hadden.
Sibbe MC 4 – Ready 4 8 – 2
Deze keer was Sibbe echt te sterk voor Ready. Na de laatste bal stond de teller op 8 – 2. Wiel Ernst en Jos Smeets moesten een punt afstaan aan Stefan Hamer, maar daar bleef het dan ook bij. Jac Heuts haalt veel profijt uit zijn trainingsarbeid en won 3x. Het dubbel was ook voor de Sibbenaren
Ready 5 – Sibbe MC 5 5 – 5
Ook voor Sibbe 5 stond een streekderby tegen Ready op het programma. In De Beemde werd met pijn en moeite een 5-5 gelijkspel behaald, waardoor Sibbe één punt voorsprong blijft houden op Ready in de prestigestrijd om de 3e plaats. Roel Janssen, de man in vorm van de laatste weken, had een slechte dag, maar wist desondanks twee punten binnen te slepen. Door het dubbel en 2 punten van Kaj Nelissen kwam de teller op vijf. Misha Janssen speelde haar beste wedstrijden van het seizoen, maar wist helaas geen duit in het zakje te doen.
Elsloo ’72 8 – Sibbe MC 6 1 – 9
In de uitwedstrijd donderdagavond tegen Elsloo ‘72 werd met 9-1 gewonnen door team 6. Wiel Ernst won 3x, Wim vd Hof 3x. Didier Brummer mistte zijn vorm, waarschijnlijk gezien het feit dat MVV de “angstgegner” Fortuna op bezoek kreeg. Desalniettemin won ook hij 2x. Het geroutineerde dubbel Didier/Wiel was ook voor de Sibbenaren. Kampioenschap gloort aan de horizon.

← Vorig bericht

Positieve hangplek van de jeugd

Verslag van 8 november 2008

Volgend bericht →