Verslag van 8 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslag van 8 november

Falco 2 wint eerste Play-off wedstrijdDe voorjaarscompetitie nadert het einde en met nog twee wedstrijden te gaan wordt het voor een aantal jeugd- en seniorteams erg spannend.
Falco 2 startte in de play-offs met een 6-4 overwinning op Sittard. Een spannende en langdurige wedstrijd zorgde voor een verdiende overwinning. De zes overwinningspunten kwamen op naam van Mario Erkens en Peter Lardenoije, die tweemaal wonnen, en Stephan Geurts. Aanstaande zaterdag zal de return van de kwartfinale plaatsvinden in Sittard. De heren van Falco 1 speelde een thuiswedstrijd tegen Valkenswaard 1, einduitslag 5-5. Door dit gelijkspel is handhaving bijna een feit.
Falco 3 won na 7 opeenvolgende overwinningen deze keer eens niet maar speelde gelijk tegen opponent Elsloo 2. Door het gelijkspel blijft de marge met kampioenskandidaat Elsoo even groot alleen de Meppers komen nu wel erg dichtbij. Toch mag deze titel in het zicht van de haven niet
verloren gaan. Han Konings won net als Laurens Loozen tweemaal en Ed Pinckaers zorgde voor het vijfde punt. Handhaving voor Falco 4 is met nog twee wedstrijden voor het einde nauwelijks haalbaar. Bij Koningslust werd met 6-4 verloren. Bas Thijssen en Marco Halmans zorgend samen voor de tegenpunten. Falco 5 zag de kampioenskansen in de derde klasse dalen door een 6-4 nederlaag bij Kluis. Niet alleen Kluis komt met één punt over Falco heen maar ook de achterstand op Brunssum groeit. Remie Vliex en Lars Lambiks wonnen ieder tweemaal.
Bij de jeugd waren er drie gelijkspelen.
Zowel Falco 1 als Falco twee speelden gelijk in een spannende wedstrijden om het kampioenschap.
De 5-5 van Falco 1 tegen Asteris kwam tot stand door twee overwinningen van Vienna Pasmans en Simon Bozon. Nick Raeven won tweemaal in het gelijkspel tegen kampioenskandidaat Kluis 2. Verder zorgde Vincent Pasmans en Tim Meertens en het dubbel voor de overige punten. Beide teams maken nog kans op het kampioenschap in deze spannende voorjaarscompetitie.
Falco 3 is in de tweede klasse een hele goede nummer twee. Maurice Thijssen verrichte een hattrick, Guy Habets en Mathijs Timmermans scoorden iedere twee keer. Thuis tegen Red Stars wist Falco 4 een gelijkspel te behalen. Een goed spelende Bas van Beers wist driemaal te winnen. Julien Kicken won eenmaal en het dubbel zorgde voor het vijfde punt.
Falco 5 wist net met 6-4 te verliezen tegen kampioenskandidaat Kluis 5. Uit werd nog met 9-1 verloren nu was het verlies minimaal. Raymond Goijen won tweemaal, Ralph Goijen en Rick Jansen wonnen ieder eenmaal.
Daan van der Klugt, Lynn Essers en Joeri Wienen wonnen ieder één partij voor het benjaminteam van Falco. Dit keer was de uitslag 4-1 voor Falco, wederom een overwinning.
Uitslagen 8 november:
Falco 1 – Valkenswaard 1 5-5
Falco 3 – Esloo 2 5-5
Koningslust 2 – Falco 4 6-4
Kluis 6 – Falco 5 6-4
1ste play-offwedstrijdkampioensgroep kwartfinale:
Falco 2 – Sittard 1 6-4
Jeugd :
Asterix 1 – Falco 1 5-5
Falco 2 – Kluis 2 5-5
Helden 1 – Falco 3 2-8
Falco 4 – Summa/Red Stars 5 5-5
Falco 5 – Kluis 5 4-6
Westa 9 – Falco 6 1-4
Programma 15 november:
Falco 1 – Veldhoven 1
Falco 3 – Ready 1
Kluis 5 – Falco 4
Seta 4 – Falco 5
Return play-offwedstrijdkampioensgroep kwartfinale:
Falco 2 – Sittard 1
Komend weekend is er geen jeugdcompetitie. In de plaats daarvan is de tweede ronde van het Heuvelland beginnertoernooi in de Falcoburcht.

← Vorig bericht

Verslag van 8 november

Uitslagen en wedstrijdverslagen 8 en 9 november 2008

Volgend bericht →