Verslag van 8 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Verslag van 8 november

Geen winst, toch tevreden Ready 1 ontving in eigen huis Brunssum. Vorige keer werd er een zeer verdiend gelijkspel uitgesleept. Deze keer leek Ready op een verrassing af te stevenen door een voorsprong van 5-3. De 2 laatste partijen waren zeer zwaarbevochten maar vielen helaas net in het voordeel van Brunssum uit. Na een speeltijd van maar liefst 4 en 1/2 uur was het eindresultaat ook deze keer een gelijkspel. Man van de match was Ronald Quadvlieg die een hattrick scoorde. Mischa Lechanteur won 2 maal . Ruud Pessers kon helaas niet tot winst komen. Met deze 5 punten loopt ready verder uit op naaste degradatieconcurrent Sempre Avanti.
Ready 2 speelde een thuisderby tegen Sibbe. Ook hier werd het een gelijkspel, dankzij een hattrick van Lucien Cörvers en 2 zeges van Jan Bet. Piet Frijns kon niet tot winst komen. Door deze punten behoudt Ready nog kans op handhaving, al zal het nog zwaar zijn om genoeg punten binnen te halen.
Ready 3 had een verre uitwedstrijd in Sevenum. Deze tegenstander was een maatje te groot . Hier werd met 8-2 verloren. Zowel Guus Rouwette als Leo Dorren scoorden ieder een punt. De zieke Pedro Noteborn had helaas niks in de melk te brokkelen.
Ready 4 speelde in Sibbe. Hier werd met 8-2 verloren. Alleen Stephan Hämer was in vorm en scoorde 2 maal. Tom Hoogers en Miranda Cörvers kwamen niet tot winst.
Ook Ready 5 speelde tegen Sibbe. Dit jeugdig treffen eindigde in een gelijkspel. Simone Tossings en Kim Steijns wonnen ieder 2 maal en Jesica Habets voegde er ook nog een punt aan toe.

← Vorig bericht

Verslagen van 8 en 9 november

Verslag van 8 november

Volgend bericht →