Verslagen 21 oktober 2006

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslagen 21 oktober 2006

Monsterzege Sibbe MC 2Senioren:
Sibbe MC 2 – Megacles 5 10 – 0
Sibbe 2 behaalde prachtige overwinning op de Weertenaren. Het was een walk over, wat ook uit de 10-0 eindstand blijkt. Otto Bekers, Danny Lachenteur en Jelle Uringa waren gewoon niet te kloppen. Het dubbel kwam op naam van Danny en Otto. Wilfried Baenen moest helaas verstek laten gaan vanwege een gebroken middenvoetsbeentje, en zal voorlopig even uit de running zijn.
Megacles 6 – Sibbe MC 3 4-6
Sibbe MC 3 speelde in Weert een puike wedstrijd.
Man of the Match met 3 overwinningen was Jac Heuts. Met twee overwinningen was Jos Smeets in goede doen, het dubbel Jac-Jos was een ware thriller en werd pas in de vijfde set beslist.
Marijke Kwakernaat kwam net altijd iets tekort en bleef met lege handen achter.
Sibbe MC 4 – Minor 3 4 -6
Team 4 moest een nipte nederlaag incasseren tegen de Nuthenaren. John Wijnen won 2 x Wiel Ernst voegde hier 1 punt aan toe. Samen wonnen ze ook het dubbelspel. Richard Hakke kon geen vuist maken en bleef met lege handen achter. Was waarschijnlijk met zijn gedachten al bezig met de wedstrijd Roda – Sparta, die op dezelfde avond gespeeld werd.
Megacles 7 – Sibbe MC 5 6 – 4
Nipt werd er in het weerter tafeltennisbolwerk verloren door heren 5.
Wim van den Hof was niet te verslaan en won al zijn partijen. Didier Brummer voegde hier 1 punt aan toe. Richard Caelen kon nog niet bijdragen in dit resultaat.

← Vorig bericht

Zwaar programma voor Ready

Harmonie Concordia promoveert !

Volgend bericht →