Verslagen HV Vilt van 1 en 2 november

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Verslagen HV Vilt van 1 en 2 november

Dames A2 nog ongeslagen na gelijkspel tegen Minor.De meiden van het A2-team moesten het deze zondag opnemen tegen Minor A2 in Nuth.
Het gaat dit nog zeer jonge A-team bijzonder goed af in de competitie met 2 gewonnen wedstrijden en een gelijkspel.
Ze gingen zoals bijna elke wedstrijd zeer goed van start en scoorden 5 doelpunten op rij zonder dat de tegenstander kon scoren mede door fantastisch keeperswerk van Maartje.
Na 20 minuten stond dan ook een 0-5 op het scorebord, en werd deze wedstrijd dan ook als gewonnen beschouwd met misschien nog wat doelpunten meer voor het doelgemiddelde.
Na de gele kaart van Nienke en een penalty voor de tegenpartij zakte het spel van Vilt/Bequick flink in en kon Minor 2 keer scoren.
De ruststand was dan ook 2-5 nog in het voordeel van Vilt/Bequick.
Na rust waren ze de draad helemaal kwijt, 3 penalties werden gemist, Amy kreeg 2 minuten en de meiden van Minor kregen het gevoel dat er wel eens meer voor hun te halen viel in deze wedstrijd. Vilt/BeQuick ging slordig spelen en afronden, waardoor Minor kon uitbreken en dit ook een paar keer tot een goed einde bracht, het werd 5-6 waardoor het einde van de wedstrijd nog onnodig spannend werd en de meegereisde supporters op de tribune hun kelenopzetten. Doordat Maartje het hoofd koel hield en de schade beperkte konden de meiden opgelucht het eindsignaal halen met een gelijkspel 7-7. Het voel als verlies maar is toch uiteindelijk een puntje.
En zoals een trouwe supporter zei, ze zijn nog ongeslagen, bedankt Wesley.
Verslag: Monique Ubags-Erens
Gehavend A1 Vilt/BeQuick verliest kansloos in Nuth
Het A1 van Vilt/BeQuick speelde afgelopen zondag een kansloze wedstrijd uit tegen Minor te Nuth. Minor kwam sterk uit de startblokken en verdedigend konden de meiden van Vilt/Be Quick het niet bolwerken. Aanvallend werd schutter Vera Verheggen in de eerste helft uit de wedstrijd gehouden. De ruststand was 11-1 voor Minor. In de tweede helft waren de ploegen iets meer aan elkaar gewaagd. Vera Verhegen scoorde twee maal en Jennifer Ubags benutte een break. Minor bleef echter goed aanvallend spelen en zo werd de eindstand 17-4. De meiden van de coaches Ad Bus en Connie Biermans gaven alles, maar de blessures en de afzeggingen bij Vilt/BeQuick beginnen hun tol te eisen. Op deze manier wordt elke partij een kwestie van overleven.
Verslag: Ad Bus
Vilt/BeQuick B wint na spannende slotfase van Roda
Vorige week zaterdag speelde het B van Vilt/BeQuick thuis in de Bosdries tegen Roda. Het werd een leuke, snelle wedstrijd waarin de keepsters van beide partijen een hoofdrol speelden. De eerste 25 minuten liep Vilt/Be Quick steeds een drietal doelpunten uit op hun tegenstanders. Roda beschikte over een sterke cirkelspeelster en een goede middenopbouwster. Esmee Coenen keepte de eerste helft prima. Mex Ackermans scoorde prachtige doelpunten in de driehoek. In de tweede helft gaf de coach van Roda opdracht om de opbouwers van Vilt/Be Quick onder druk te zetten. Dit leidde tot veel balverlies bij de meiden van trainer Ad Bus. Roda benutte een aantal breaks, maar doelvrouwe Kimmy Palmen hield veel ballen tegen. De keepster van Roda had goed zicht op de afstandschoten van de schutters van Vilt-Be Quick. In een bloedstollende laatste tien minuten hield de thuisploeg stand en won uiteindelijk verdiend met 8-6.
Verslag: Ad Bus
De dames senioren hadden hun uitwedstrijd tegen Minor. Het eerste kwartier was goed, aanvallend werd er goed positiespel gespeeld en ook goed gescoord. Ook Minor scoorde goed, waardoor het gelijk opging. Na 15 minuten stond het 5-5. Echter na een kwartier zakte het in, aanvallend werd er rommelig gespeeld, en er werden niet goed afgesloten. Daarbij komt ook dat de dames veel pech hadden, er werd minimaal 5 keer op de paal geschoten.
Dit mattere spel heeft een half uur geduurd, met als gevolg dat er een half uur niet gescoord is. Na dit half uur zagen de dames het vuur en plotseling werd er gepassionneerd gespeeld. Verdedigend werd harder aangepakt en ook aanvallend werd gepassioneerd gecombineerd. Helaas begon deze inhaalslag te laat en werd er alsnog met 12-9 verloren. Verdedigend is er goed gespeeld, aanvallend moet er beter afgesloten worden en kansen benut worden.
Verslag: Patricia Caubergh-Meertens

← Vorig bericht

Verslag van 1 november

Verslagen Iason van 2 november

Volgend bericht →