Verslagen HV Vilt

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Verslagen HV Vilt

C1 voert ranglijst aan
Uitslagen:
25-oktober
10.20 BFC D 5 – 2
11.35 Juliana C3 8 – 5
26-oktober
11.00 A1 VenL 8 – 23
11.50 BDC C1 4 – 15
12.05 DS VenL 16 – 11
13.20 BDC B 7 – 12
23 oktober
20.00 Recreanten IVS 8 – 4
Wedstrijd verslagen:
In Landgraaf speelden de C1-meiden zondagmiddag tegen BDC C1. Al direct vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk waarom Vilt/Be Quick naar Landgraaf was gekomen: voor beide punten. Meteen vanaf het eerste fluitsignaal trokken de blauwbloezen gegroepeerd ten aanval. Na 3 minuten stonden onze meiden dan ook al met 2-0 voor. De aanvallen van de tegenstander werden goed in de kiem gesmoord terwijl de opbouw van onze ploeg vooral in de eerste fase van de eerste helft goed verzorgd was. De ruststand van 7-1 had nog veel hoger kunnen uitvallen als de speelbal voldoende lucht had bevat. De bal was zo leeg, dat dribbelen onmogelijk was. De scheidsrechter van BDC werd hierop in de rust gewezen maar Vilt/Be Quick kreeg als verrassende reactie hierop dat met deze bal verder gespeeld zou worden of de wedstrijd werd gestaakt……..
In de tweede helft was het spel van Vilt/BE Quick een stuk slordiger en ontbrak het aan beweging in de voorhoede. Ook werd men iets onoplettender waardoor BDC enkele malen uit het niets kond scoren. Desondanks bleef de ploeg uit Berg en Terblijt de betere en kon zich de luxe permitteren om zelfs twee strafworpen te missen. Middels o.a. doelpunten van de topscorers van de dag Kimmy (6x) en Noé werd het uiteindelijk een dik verdiende 15-4 zege. De opgaande lijn werd ook duidelijk vertaald in de ranglijst waar Vilt/Be Quick nu koploper is!
Verslag : Jurgen Simon
In een leuke wedstrijd hebben de recreanten Vilt/BeQuik en IVS elkaar bevochten. Mede door de sporadisch fluitende arbiter werd het een struggle for life wedstrijd. Wie het beste in het veroveren van de bal was kreeg de meeste kansen. Hierin was Vilt/BeQuick iets beter. Na aanvankelijk met 0-1 achter gestaan te hebben sloeg Vilt/BeQuick toe. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten liepen wij uit naar 4-1, waarbij ook nog vele kansen onbenut werden gelaten. Vlak voor rust scoorde IVS tegen en was de ruststand 4-2.
In de tweede helft eenzelfde beeld. IVS verkorte de stand tot 4-3. Bij een snelle hervatting van een inworp werd het 5-3. Ondanks het missen van vele kansen werd de tussenstand uiteindelijk 8-3 , waarna IVS in de laatste minuut er 8-4 van maakte.
Verslag : Martin Slenter
Vandaag voor het D team een uitwedstrijd tegen BFC uit Beek. De dames hadden 3 weken geen wedstrijd gespeeld dus hadden er erg veel zin in.
De start was minder goed. De tegenpartij wist in de eerste twee aanvallen direct te scoren. Daarnaast hadden ze een vrij offensieve verdediging waardoor onze dames even moesten zoeken naar de gaatjes. Die werden uiteindelijk wel 2 keer gevonden. De rust werd ingegaan met een 3-2 stand voor BFC.
In de tweede helft werd de eerste 10 minuten niet meer gescoord. Onze dames lieten zeker 5 vrije kansen liggen terwijl de tegenpartij wel nog wist te scoren. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 5-2 verloren.
Verslag: Inge Duijzings-Frissen
Dames S1 – V&L 3 16-11
Vandaag was de tweede thuiswedstrijd van de dames senioren. Na enkele tegenvallende resultaten waren ze gebrand om weer goed voor de dag te komen.
De eerste 10 minuten verliepen redelijk rommelig, en aan beide zijde werd er niet gescoord. Pas na 10 minuten opende V&L de score, met een knullige goal vanaf de hoek.
Echter daarna pakte de meiden de draad goed op en werden snelle tegenaanvallen afgewisseld met mooi afwisseld positiespel. Ze liepen dan ook snel uit naar een ruststand van 11-3.
Helaas dachten de meiden toen dat de buit al binnen was en de tweede helft werd er zeer slecht gespeeld; te snel afsluiten, nonchelant afsluiten, maar ook verkeerd afspelen was daar debet aan. V&L zag dit en sloop langzaamaan steeds dichterbij. Echter door het grote gat dat in de eerste helft geslagen was werd de zege toch veilig gesteld.
Verslag Patricia Caubergh-Meertens
V&L maatje te groot voor Vilt/BeQuick A1
Het A1 team van Vilt/BeQuick speelde de thuiswedstrijd tegen V&L uit Geleen. De ploeg van coaches Ad Bus en Connie Biermans wist dat een goed resultaat een moeilijke opgave zou worden. Vanaf het beginsignaal nam de Geleense ploeg het heft stevig in handen en zette met een offensieve dekking de thuisploeg onder druk. De schutters van V&L konden niet worden ingetoomd door Vilt/B4e Quick. De ruststand was dan ook volkomen terecht 3-13. Vilt/BeQuick kende een aantal zieken en afzeggingen en zo moesten de B-speelsters Esmee Coenen en Rowie Urlings deze wedstrijd aan de bak. De twee jongelingen deden het trouwens prima. In de tweede helft probeerde Vilt/Be Quick alles om zelf tot scoren te komen, en dat lukte Vera Verheggen enkele keren prachtig. V&L scoorde regelmatig via de snelle break na onnodig balverlies van Vilt/BeQuick. De eindstand werd met 8-23 bereikt. De meiden van Ad Bus hoefden zich toch niet te schamen; dit V&L was gewoon een maatje te groot. Als het team weer compleet is kan het ook tegen topploegen meer tegenstand bieden.
Verslag: AdBus
programma:

Programma 1 en 2 november

Zaterdag 1 november

10.00 uur D – Born

10.50 uur C3 – Marsna

11.35 uur C2 – Roda

Zondag 2 november

10.30 uur Minor – DS(sportcentrum Nuth)

11.35 uur Minor – A1(sportcentrum Nuth)

12.40 uur Minor – A2(sportcentrum Nuth)

Programma 8 en 9 november

Zaterdag 8 november

10.00 uur ESC – D(sporthal Merode Stein)

10.45 uur V&L – C3(sporthal Glanerbrook)

10.50 uur M&G – C1 Gulpen

Zondag 9 november

14.00 uur Heerlen – B Palemig

13.00 uur A2 – Olympia

14.05 uur A1 – Wijnandia

15.10 uur DS – Wijnandia

← Vorig bericht

Inbraak in kledingwinkel

Nog geen mergelverplichting

Volgend bericht →