Verslagen Sibbe MC afgelopen weekeinde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Verslagen Sibbe MC afgelopen weekeinde

Sibbe MC 6 wederom winstSenioren:
Sibbe MC 2 – Megacles 2 3 – 7
Het tweede speelde afgelopen zaterdag in de Blokhut tegen Megacles uit Weert. Het was de enige wedstrijd die in de Blokhut gespeeld werd. De man in vorm bij Sibbe Danny Lechanteur won twee partijen en Jelle Uringa voegde hier een punt aan toe. Helaas had Otto Bekers een offday en hij won geen enkele partij, ook het dubbel met Danny ging verloren. Na afloop prijkte er dus een 7-3 overwinning voor Megacles op het bord.
Succes 2 – Sibbe MC 3 5 – 5
Sibbe MC 3 trad vandaag aan tegen koploper Succes 2. Door onvoorziene omstandigheden kon het team met alleen Jo Wienen en Jan Smeets aantreden. Invaller Kai Nelissen, 5e klasser, toonde dat hij in de toekomst in deze klasse kan meedraaien. Hij verloor weliswaar zijn 3 partijen, maar de tegenstanders kregen het niet gratis! Kai, nogmaals bedankt, een geweldige prestatie. Jo Wienen kampte met een blessure, maar kon uiteindelijk de allesbeslissende partij naar zich toe trekken. Man of the match was Jan Smeets, hij won zonder al te veel problemen zijn wedstrijden en samen met Jo Wienen ook nog eens de dubbel.
Agin Otten 6 – Sibbe MC 4 1 – 9
Met 9 -1 in de uitwedstrijd was Sibbe 4 een klein maatje te groot voor Agin Otten uit Heerlen. Alleen Wiel Ernst liet een steekje vallen. Richard Hakke en Jac Heuts waren samen inclusief een uitstekend dubbel goed voor 7 punten.
Vijlen ’72 2 – Sibbe MC 5 9 – 1
Sibbe 5 is weer neergedaald op aarde: waar Kerkrade zich verslikte, wist Vijlen wel raad met het jeugdige elan van dit team. Sibbe knokte voor wat het waard was, maar keerde met een ruime nederlaag huiswaarts. Roel Janssen en Luc Hacking wisten geen punten te pakken, waarna Kaj Nelissen met een uiterste krachtinspanning de eer wist te redden. Doordat ook in het dubbel het licht al snel uitging aan de zijde van Sibbe, stond dan ook een 9-1 nederlaag op het bord. Volgende week biedt de streekderby tegen Ready een nieuwe kans op een stuntje.
Remax 4 – Sibbe MC 6 3 – 7
Maandag 6 oktober moest Sibbe in Born aantreden, en won met 3-7. Wiel Ernst won 3x Wim van den Hof 2x en Marjan van Mil 1x. Het dubbel Marjan-Wiel werd ook gewonnen, toch waren het “pittige” tegenstanders.

← Vorig bericht

Restant wedstrijd Walram – RKASV

Uitslagen afgelopen weekeinde

Volgend bericht →