Verslagen van 4 en 5 november 2006

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Verslagen van 4 en 5 november 2006

Walram 1 weer met lege handenZondag 5 november 2006 Scharn – Walram. (1-0) 1-0
Doelpuntenmaker: –
Gele kaarten: Stephan Groven (12)
Opstelling V.V.Walram:
Doel:
1.Rudy Crutzen
Achterhoede:
2. Stephan Groven (82ste min. 14. Marco van Loo)
3. Olmo Cordeweners
4. Ralf Defaux (A)
5. Patrick Simon
Middenveld:
7. Roger Ummels
6. Roel Aarts (65ste min. 12. Guido van Uden)
10. Dennis Strijbosch
8. Barry Hendriks
Voorhoede :
11. Kim Philippi
9. Daniël Janssen (46ste min. 13. Chris Kerckhoffs)
Reserve: 20.Tom van Uden
Grensrechter: Eric Knoops
Verzorger: Cyrille Knops
Wedstrijdverslag:
Tegen koploper Scharn leed Walram ’n nipte nederlaag. Het zit ’t team van trainer Roger André dit jaar niet mee. De Valkenburgers voetballen best aardig en ze bezorgden de thuisclub een moeilijke middag maar op ’t einde van de rit stonden de Walrammers weer met lege handen. De wedstrijd was gelijkopgaand. De 1ste kans was voor Scharn. Een voorzet werd rakelings over ’t doel gekopt. Walram kreeg ook enkele mogelijkheden. Kim Philippi werd de diepte ingestuurd Philippi schoot de bal hard naast ’t doel ondanks dat de goed meegelopen Daniël Janssen er beter voorstond. In de 30ste minuut maakte Dennis Strijbosch bijna gebruik van een verdedigingsfout van Scharn. Strijbosch zag dat de doelman te ver voor de goal stond en zijn met gevoel getrapte bal verdween rakelings naast ’t doel. 10 minuten voor rust negeerde scheidsrechter van Aerle voor de 3de keer ’n buitenspel vlagsignaal van de Walram grens. Gelukkig voor de Valkenburgers tikte Rudy Crutzen de bal nog met zijn vingertoppen tegen de lat. Vlak voor rust kwam Scharn toch op voorsprong. Een schot van een Scharn aanvaller stuitte vlak voor Rudy Crutzen hard op en via de kin van de doelman kwam de bal voor de voeten van de attente Flip van Ooy die de bal hard tegen de touwen joeg 1-0 na rust hadden de Valkenburgers ’t meeste balbezit en ook ’t beste van ’t spel. Daarentegen counterden de thuisclub enkele malen gevaarlijk. Keeper Rudy Crutzen verrichte enkele prima reddingen. In de 60ste minuut leek Walram op gelijke hoogte te komen. Barry Hendriks werd vrij gespeeld in ’t zestienmetergebied. Hendriks kreeg de bal niet goed onder controle maar kwam toch tot ’n schot dat goed gered werd door de Scharn-doelman. Een corner van Scharn werd rakelings naast ’t doel gekopt en Kim Philippi verzuimde weer om de bal af te spelen naar 2 geheel vrijstaande ploeggenoten en schoot hard over ’t doel. De grootste kans was vlak voor tijd voor Ralf Defaux maar zijn doelpoging verdween langs de verkeerde kant van de paal. Veel te vroeg floot scheidsrechter van Aerle uit Helmond voor ‘t eindsignaal.
Volgende week zondag speelt Walram 1 om 14.30 uur thuis tegen Standaard.
Walram 4 geeft 2-0 voorsprong uit handen!
Zondag 5 november 2006 Walram 4 – W.D.Z. 4 (1-0) 2-2
Doelpuntenmakers: Samy Betuci en Roger Braeken
Opstelling Walram
Doel
Tassos Zafiriadis
Achterhoede
Henri Pisters
Eric Knoops (A)
Luciën Habets
John de Liège
Middenveld
Hub Habets
Math Rouette
Roger Braeken
Theo Prevoo
Voorhoede
Samy Betuci
Danny Leenders
Wisselspelers: Thijs Kerckhoffs, Maurice Sprenkels, Ovide Nijsten en Marc Schneiders
Wedstrijdverslag:
De Valkenburgers speelden vandaag een goede wedstrijd. De bezoekers beschikken over een geroutineerde ploeg en zijn ook een van de smaakmakers in deze klasse. Vanaf de 1ste minuut domineerde W.D.Z.. De ploeg uit Bocholtzerheide was alleen gevaarlijk met afstandschoten maar keeper Tassos Zafiriadis verdedigde zijn doel voortreffelijk. De Valkenburgers counterden nu en dan gevaarlijk. In de 30ste minuut kwamen de Valkenburgers op voorsprong. Thijs Kerckhoffs haalde de achterlijn en zijn voorzet werd niet goed weggewerkt door de W.D.Z. achterhoede en de oplettende Samy Betuci was er als de kippen bij en schoot de bal tegen de touwen. W.D.Z. probeerde nog voor rust de stand gelijk te trekken maar de Walram-achterhoede hield stand. Na de hervatting hadden de bezoekers weer ’t beste van ’t spel maar de Valkenburgers hadden ook enkele mogelijkheden. Een corner van Math Rouette werd over de lat gekopt door Eric Knoops. In de 60ste minuut kwam Walram op 2-0. Een vrije trap, net buiten de zestien, werd op doel getrapt door Roger Braeken. De grabbelende gastendoelman frommelde de bal in zijn eigen doel. De druk op ’t Walram-doel werd alsmaar groter 10 minuten voor tijd kwam W.D.Z. terug in de wedstrijd. De bal werd niet goed uitverdedigd door de Walramverdediging en de midvoor van W.D.Z. knalde de bal met links in ’t doel 2-1 5 minuten voor tijd kwamen de bezoekers langszij. 2 verdedigers lieten zich op de achterlijn uitkappen door de aanvoerder en zijn perfecte voorzet werd afgerond door de midvoor 2-2 even leek de wedstrijd uit de hand te lopen door de opgefokte Sammy Betuci maar de Walram-aanvoerder voorkwam erger. In de 88ste minuut kwam Walram nog bijna op voorsprong. Een corner van Math Rouette werd nipt door Luciën Habets naast ’t doel gekopt. Enkele minuten later floot scheidsrechter Frans Prevoo voor ’t eindsignaal.
Vrijdag 10 november wordt er getraind van 19 tot 20 uur en aansluitend is er een speurtocht bij café ’t Hoekje (shirtsponsor van Walram 4).
Zondag 12 november a.s. spelen de Valkenburgers om 10.30 uur thuis tegen koploper Gulpen 4.
Nederlaag Walram-veteranen.
Leonidas W. veteranen – Walram veteranen (3-0) 4-2
Doelpuntenmakers: Ralph Backbier en Marco van der Heyden
Opstelling Walram
Doel:
Eric Knoops
Achterhoede:
Ger (speler van Leonidas)
Marcel Pluymen
Ralph Backbier
Paul Ackermans
Middenveld:
Jacques de Vries
Peter Meerburg
Wiel Meurders
Voorhoede:
Marco van der Heyden
Hay Deguelle
Jeu Jennekens speelde alleen de 2de helft mee.
Wedstrijdverslag:
Walram begon de wedstrijd maar met 9 mensen. Leonidas was zo vriendelijk om een speler uit te lenen maar veelplezier hadden de Valkenburgers niet van deze persoon. De Valkenburgers speelden rommelig en hadden veel balverlies. Na 5 minuten kwam Leonidas op voorsprong. Marcel Pluymen viel over de bal en de midvoor mocht alleen op ’t Walram-doel afstormen. Beheerst schoof hij de bal in de hoek van ’t doel 1-0 enkele minuten later redde keeper Eric Knoops fraai nadat weer een Leonidas-speler vrije doorgang had tot ’t doel. Binnen een kwartier stond de thuisclub met 3-0 voor. 2 maal verspeelde Ger van Leonidas de bal op ’n knullige manier en de maar 28-jarige midvoor maakte handig gebruik van deze cadeautjes en liet keeper Eric Knoops tot 2 maal kansloos. Na rust hadden de Valkenburgers ’t beste van ’t spel. Toch kwam Leonidas op 4-0. Een makkelijk gegeven vrije trap, net buiten de zestien, werd door de 28 jarige veteraan in de hoek geplaatst. Vanaf dit moment dicteerde Walram ’t spel en als men de kansen beter had benut dan had er makkelijk ’n gelijkspel ingezeten. Ralph Backbier en Marco van der Heyden verkleinden de achterstand tot 4-2. Een schot van Peter Meerburg werd knap gered door de Leonidasdoelman en een bekeken schot van Marcel Pluymen zeilde vlak naast de kruising. Enkele minuten later floot de scheids voor ’t eindsignaal.
Volgende week zaterdag (de 11de van de 11de) speelt Walram om 16.00 uur thuis tegen Voerendaal.
Eerste thuisnederlaag Walram-dames
Walram dames – R.K.H.B.S. 2 0-7
Walram-dames: Lilian, Ank, Linda, Sanne, Jolanda, Sophie, Anouschka, Sharon, Silke, Lisan, Ramona, Darly , Kim, Maaike, Lauri , Miranda , Joy en Romy
Wedstrijdverslag:
De Walram-ladies leden vandaag een 0-7 nederlaag tegen R.K,H,B.S. 2 uit Heerlerbaan. Toch speelden de Valkenburgse dames niet slecht. Men creëerden ook enkele kansen maar de Walram aanvalsters hadden ’t vizier vandaag niet op scherp staan.
Woensdag 8 november spelen de Walram-ladies om 19.30 uur een oefenwedstrijd thuis tegen I.V.S. uit Berg a/d Maas
Walram Jeugd:
Uitslag 04 november 2006
Gulpen A1 _ Walram A1 3 – 2
RKVVL/polaris C2 _ Walram C1 0 – 2
Walram D1 _ Minor D1 0 – 1
RKBFC D1 _ Walram D2
Walram E1 _ Vorendaal E1 5 – 0
Bunde E3 _ Walram E2
Walram F1 _ Leonidas F1 3 – 1
Walram F2 _ Eijsden F4 8 – 0
Voerendaal F3 _ Walram F3
Wedstrijd programma 11 november 2006
Aanvang uur Walram A1 vrij nr
Aanvang 13.30 uur Walram C1 _ Scharn C2 nr 43760
Aanwezig 12.30 uur 2 klasse 2H
Aanvang 11.30 uur Walram D1 _ RKUVC D1 nr 55296
Aanwezig 10.45 uur 2 klasse 603
Aanvang 11.30 uur Walram D2 _ Struchter boys D1 nr 62231
Aanwezig 10.45 uur 1 klasse D05
Aanvang 11.30 uur De Heeg E1 _ Walram E1 nr 40855
Vertrek 10.30 uur 1 klasse 602
Aanvang 9.30 uur Walram E2 _ SCG E2 nr 55638
Aanwezig 8.45 uur 2 klasse 606
Aanvang 9.30 uur SV Meerssen F1 _ Walram F1 nr 45949
Vertrek 8.30 uur 1 klasse 601
Aanvang 10.00 uur Berg ’28 F2c _ Walram F2 nr 45955
Vertrek 9.00 uur 2 klasse 608
Aanvang 9.30 uur Walram F3 _ Klimmania TC F2 nr 44843
Aanwezig 8.45 uur 2 klasse 607

← Vorig bericht

Lietjse terug in cafe sfeer ?

Houthem krijgt nieuwe heersers

Volgend bericht →