VHV Sjinborn senioren begint aan nieuw seizoen

Voorpagina » Toerisme » VHV Sjinborn senioren begint aan nieuw seizoen

De senioren van hockeyvereniging Sjinborn beginnen aan de opbouw naar de nieuwe competitie die begin september van start gaat. Sjinborn start met vijf seniorenteams: een unicum in de clubhistorie. Daarnaast doet de club nog mee aan competities met 11 juniorenteams en 10 jongste jeugdteams.
Bij de heren 1 start Sjinborn met een nieuwe trainer/coach, Roel Caelen. Roel is bij Sjinborn geen onbekende, hij heeft er als jeugdspeler menig jaar gespeeld, daarna is hij vertrokken naar MHC en Scoop heren 1 en heeft nog menig jaar gespeeld voor Meerssen. Het afgelopen seizoen was Roel werkzaam als mede trainer/coach van de dames 1 in Meerssen. Roel heeft het vertrouwen gekregen van de groep en is ook van start gegaan.
Naast heren 1 vormt Sjinborn samen met Nuth een combinatie voor heren 2. Bij de dames start Sjinborn aan de competitie met drie teams: dames 1 vormt een combinatie met Hockeer uit Cadier & Keer. “Beide verenigingen hadden niet genoeg speelsters om zelf een team op niveau op de been te krijgen. Door nu de speelsters te combineren van beide verenigingen hebben we als Sjinborn een volwaardig dames 1 senioren team. De trainer / coach is Birgit Frederiks (geen onbekende in de hockeywereld) en Harro Schmeitz”, aldus Gaston Dorren van Sjinborn.
Op zondagen spelen twee jonge seniorenteams. Deze dames spelen in de zgn. jong senioren competitie van de KNHB. Dit is een competitie die een onderdeel vormt tussen een volwaardige seniorencompetitie en de juniorencompetitie, gericht op de jonge senioren / oudere junioren.
Meer informatie vindt u op de website van VHV Sjinborn: http://www.sjinborn.nl.
De gegevens zijn aangeleverd door Gaston Dorren van VHV Sjinborn, Broekhem.

← Vorig bericht

Gratis kaarten te winnen voor Pink Project

'Timelapse' foto's bouw Aan de Kei

Volgend bericht →