VIDEO Tennisvereniging staat stukje van haar park af

Voorpagina » Nieuws » VIDEO Tennisvereniging staat stukje van haar park af

Lawn Tennisclub Valkenburg heeft in overleg met de gemeente een stukje van haar tennispark in Sportpark Oost afgestaan ten behoeve van de plaatsing van tijdelijke portacabins voor Sevagram. “Wij hebben het tenniscomplex al 60 jaar in gebruik. Door de actuele situatie rond de plaatsing van portacabins voor Valkenheim kwam de vraag of we een stukje van het complex willen afstaan. De toeleveranciers hebben zodoende meer ruimte om materialen voor de nieuwbouw van Sevagram te realiseren,” zegt bestuurslid Ruud Lahaye van LTC Valkenburg.

Ruud Lahaye heeft namens LTC overleg gehad met de gemeente. “Het meewerken aan deze actie is voor ons een eerste stap van een verhuizing uit het overstromingsgebied van de Geul. Net alleen wij maar ook VV Walram heeft veel last van de overstroming gehad. Op dit moment onderzoekt een extern bureau de mogelijkheden van verplaatsing van de beide verenigingen naar elders.”

“Er zal ergens in de gemeente een nieuw tenniscomplex worden gerealiseerd waar zowel als Tennis Padel Geuldal als wij gaan spelen. Want ook in Houthem heeft men heel veel last van het water gehad,” laat Ruud Lahaye doorschemeren. Sedert afgelopen zomer speelt LTC Valkenburg haar wedstrijden in Hulsberg bij tennisclub TPV De Dassenburcht.

Klik op onderstaande afbeelding om de video af te spelen.

← Vorig bericht

Bewonerscollectief Kern Berg presenteert acht-punten-plan

VIDEO Start kadeherstel van Oostervoetpad

Volgend bericht →