Viënna Pasmans uitstekend in vorm.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Viënna Pasmans uitstekend in vorm.

Beginnende Falcojeugd wint eerste duel in Brunssum.Afgelopen weekeinde zorgde de 14-jarige Viënna Pasmans in de heren 2de klasse voor een opmerkelijke prestatie. Met drie overwinningen zorgde zij voor een groot deel van de punten in de 6-4 overwinning op Landgraaf 4. De overige punten voor het team TTV Falco 5 werden gescoord door de 74-jarige Laurens Loozen en Vincent Rompelberg.
Daarin tegen ging het de heren van Falco 1 een stuk minder voor de wind. Na een goede en hoopvolle competitiestart werd in FVT Rotterdam met duidelijke cijfers verloren: een 7-3 eindstand.

Alleen Martijn Henstra won drie partijen en handhaafde hiermee zijn ongeslagen status in de 2de divisie. Wally Hendriks en Björn Curvers verweerden zich dapper maar zij kwamen telkens net iets tekort om de zege te grijpen.

In de 2de klasse behaalde TTV Falco 4 een verdienstelijk gelijk spel tegen Kluis 4. TTV Falco 6, net als TTV Falco 4 en 5 uitkomend in de 2de klasse, speelde een heel verdienstelijk 5-5 gelijkspel tegen DVO 2 uit Kessel. De starters van Falco 4, die beiden nog nooit competitie hadden gespeeld, wonnen hun eerste wedstrijd uit tegen Brunssum: 3-2.

Alle uitslagen van Falcoteams:
Uitslagen:
FVT/AA Drink 2 – TTV Falco 1 7-3
TTV Falco 4 – TTC Kluis 4 5-5
Landgraaf 4 – TTV Falco 5 4-6
TTV Falco 6 – DVO 2 5-5
Jeugd:
TTV Falco 1 – Westa 3 2-8
TTV Falco 2 – Asterix 1 8-2
Landgraaf 2 – TTV Falco 3 3-7
Brunssum 4 – TTV Falco 4 2-3

← Vorig bericht

Eyeopener voor burgemeester Martin Eurlings.

Centrum Valkenburg deze week even niet bereikbaar.

Volgend bericht →