Vijftien raddraaiers opgepakt in Valkenburg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Vijftien raddraaiers opgepakt in Valkenburg.

Bij hotel Tummers aan de Stationsstraat.De politie heeft zondagmorgen omstreeks 02.00 uur een groep van vijftien raddraaiers afkomstig uit Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch aangehouden omdat ze met zijn allen in dronken toestand vernielingen hadden aangericht aan terrasmeubilair en geparkeerde personenauto’s.
De groep, 15 mannen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar, had de avond doorgebracht in het centrum van Valkenburg. Tegen het einde liep het op de Stationsstraat in Valkenburg uit de hand en sloopten ze het terras van een aldaar gelegen hotel. Terrasmeubilair en bloembakken moesten het ontgelden en werden over de openbare weg gegooid.
Ook werd tegen geparkeerde auto’s geplast en werden spiegels van auto’s vernield. Een en ander werd gezien door getuigen die de politie belden. Op het moment dat de groep in twee gereedstaande taxibusjes wilden stappen om te vertrekken, verscheen de politie ter plekke. Omdat niet precies kon worden nagegaan wie waarvoor verantwoordelijk was, werd besloten om alle vijftien personen aan te houden.
Ze verkeerden alle onder invloed van alcoholhoudende drank. Ze zijn ter ontnuchtering en voor nader verhoor ingesloten.

Foto’s Nancy Hardy, Tv Valkenburg © 2009

← Vorig bericht

Politie treft grote hoeveelheid gestolen goederen aan.

Processies in Vilt en Schin op Geul.

Volgend bericht →