Vilt Be Quick B1 verliest van Marsna-duo.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Vilt Be Quick B1 verliest van Marsna-duo.

Vilt 1 wint ruim van BDC met 13-26.Zonder reservespelers en met 1 geblesseerde speler in de basis moest de B1 van HV Vilt Be Quick het opnemen tegen koploper Marsna B1. Dit team wordt voor de volle honderd procent gedragen door twee speelsters, die ook al jaren in het Limburgs team spelen. Alle ballen gingen dan ook naar dit duo en na korte tijd keek VBQ tegen een 4-0 achterstand aan.

Langzaam maar zeker kwam de thuisploeg beter het spel. Vooral op momenten dat het Marsna-duo op de bank zat was VBQ zeker niet de mindere en wist in deze periode zelfs drie keer te scoren.

Ook in de tweede helft bleef de ploeg uit Meerssen de betere ploeg en opnieuw werden het spel en de doelpunten verdeeld onder het Marsna-duo. De winst ging dan wel uiteindelijk naar de ploeg die er het meeste recht op had (16-9) maar desondanks mocht VBQ terugkijken op een verdienstelijke ontmoeting.
Vilt 1 kwam tegen BDC 1 goed uit de startblokken. De tegenpartij creëerde weinig kansen, rust 7-10.
In de 2de doorgang werden diverse kansen omgezet in doelpunten. Het Viltse team leverde een top prestatie en won ruim met 13-26.

Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks, HV Vilt Bequick

← Vorig bericht

TTV Sibbe MC1 op stoom.

Walram verzuimde te winnen.

Volgend bericht →