Voedselbankactie Kloosterkerk

Voorpagina » Toerisme » Voedselbankactie Kloosterkerk

De diaconie van de Protestantse kerk in het Heuvelland houdt dit jaar een adventsactie ten behoeve van de lokale voedselinitiatieven. De kerken in Vaals (Oude Pastorie, Kerkstraat 47) en Valkenburg (Kloosterkerk, Oosterweg 1) fungeren als inzamelpunten. Tijdens de kerstperiode kan zo een extra steuntje worden gegeven aan gezinnen die zelf niet volledig in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien en zich tot een voedselbank richten.
U kunt denken aan: rijst – pasta(saus) – soep – groenten in pot of blik – aardappelen – brinta – havermout – broodbeleg, als het maar een langer houdbaar product is. Ook artikelen als koffie, thee, snoep en frisdranken zijn welkom, maar geen producten voor de koelkast en geen alcohol. Er staat een bus waarin ook een financiële ondersteuning kan worden gedaan. Hier koopt de diaconie aanvullende producten van.
Inwoners worden van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen. U kunt op de volgende data terecht bij de kerken. In Vaals op zondag 8 en 15 december van 11.00 tot 12.00 uur in de Oude Pastorie. In Valkenburg op zondag 15 december van 11.00 tot 12.00 uur en op donderdag 19 december van 13.00 tot 16.00 uur in de Kloosterkerk.

← Vorig bericht

S.E.C.-dames scoren weer maximaal

Uitslagen amateurvoetbal zondag 8 december

Volgend bericht →