Volleybalcompetitie ook voor S.E.C. van start

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Volleybalcompetitie ook voor S.E.C. van start

Met wisselende resultatenwist het 1e damesteam van S.E.C. meteen de volle winst te pakken. A.g.v. enkele aderlatingen maakte het team vrijwillig een stapje terug naar de 4e klasse. Tivoc uit Thorn kon geen enkele set boven de 20 punten komen waardoor de SEC dames meteen 5 punten konden noteren.
Heren 1 had het meteen een stuk lastiger. Na de degradatie van verleden jaar ging men bij het sterke VC Maasdal op bezoek. Via 25-21 en nipt 29-27 kwam men op een 2-0 achterstand. S.E.C. bewees echter over veerkracht te beschikken. Door enkele tactische aanpassingen kwam men sterk rerug en via 13-25, 21-25 en 8-15 werd het nog 2-3 in het voordeel van S.E.C.
Heren 2 ging bij VC Landgraaf op bezoek. Ondanks winst in de 3e set bleek Landgraaf over een ruimere selectie te beschikken en verloren de heren dus met 3-1.
Het jongens C-team speelde hun eerste wedstrijd op dit niveau. Tegen MSC (Stevensweert) onderging men de vuurdoop succesvol. In de eerste set speelden de zenuwen nog een rol maar de set werd via een zinderend slot met 26-28 gewonnen. Hiermee was de tegenstand eigenlijk al gebroken. Via 8-25, 18-25 16-25 werd het 0-4 voor SEC.
Ook het meisjes C-team speelde de eerste wedstrijd op dit niveau. Tegenstander de Heeg is al iets verder in de ontwikkeling. SEC gaf goed tegenstand maar kon niet verkomen dat de overwinning in de Heeg bleef.
a.s. zaterdag zijn de eerste thuiswedstrijden voor S.E.C. om 16:00 en 18:00 uur in de Polfermolen.

← Vorig bericht

Uit- en verslagen weekeinde 27/28 september

Uitslagen/wedstrijdverslagen 27 en 28 september 2008.

Volgend bericht →

Plaats een reactie