Volleybalteam St. Josephschool Broekhem derde

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Volleybalteam St. Josephschool Broekhem derde

Het betrof het finale toernooi voor leerlingen uit groep 5 en 6Een volleybalteam van de St. Joseph school uit Broekhem deed afgelopen zaterdag mee aan het Basis Scholen Volleybal Toernooi (BSVT) te Panningen. Het betrof het finale toernooi voor leerlingen uit groep 5 en 6. Onder begeleiding van de volleybalvereniging S.E.C. werden eerder trainingen verzorgd tijdens de gymlessen. Door het voorronde toernooi in Kerkrade te winnen mocht de St. Josephschool nu dus een team naar de finale sturen. Aan de diverse voorronden deden 123 teams mee. Aan de eindronde deden 22 finalisten mee. Aan dit Regiokampioenschap deden teams uit geheel Limburg en een deel van Brabant mee.
Davinio Monissen, Twan Voncken, Noah Schoonbrood, Vincent Jacobs en Youri Janssen vertrokken met begeleiding om 08:15 uur naar Panningen alwaar het toernooi gespeeld werd. In de voorronde werden 3 wedstrijden gespeeld. A.g.v. een gelijkspel en 2 overwinningen werd het team poulewinnaar en ingedeeld in de gouden finalepoule. Hier bleek dat de teams weinig voor elkaar onderdeden. Diverse malen eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Nadat de punten geteld waren ontving de St. Joseph school de bronzen medaille. Met deze 3e plaats ging men zeer tevreden terug naar Broekhem.
Kinderen die ook eens met de volleybalsport in aanraking willen komen kunnen informatie krijgen via 043-6016440 of 043-6016706.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen 31 maart

JC Kano Houthem weer in de prijzen.

Volgend bericht →