Voor de tweede keer de Suuber Keuninginnenach

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Voor de tweede keer de Suuber Keuninginnenach

Met toppers zoals Tonka en Dieter KoblenzZaterdag 28 april a.s. organiseert Harmonie St. Rosa Sibbe-IJzeren voor de tweede maal de Suuber Keuninginnenach.
Wederom is de organisatie erin geslaagd om een tweetal topartiesten te contracteren nl. het orkest TONKA en Dieter Koblenz.
Tonka is de feestband van het wilde Zuiden: knettergek, lekkere muziek en vooral veel aandacht voor het altijd weer gezellige publiek.
Tonka bestaat uit 4 muzikanten maar wordt de ene keer aangevuld met een nietsvermoedende zangeres uit het publiek en de andere keer is het weer een muzikant op Rockbezem die de show weet te stelen. Het repertoire is super gevarieerd en biedt veel verschillende muziekstijlen zoals: Rock, Reggae, Disco of Nederpop. Van Elvis tot AC/DC en van Queen tot Hazes. Alles is eigenlijk mogelijk waardoor een avondje Tonka een oergezellige en overgetelijke happening wordt voor jong en oud.
Dieter Koblenz is natuurlijk bekend van het Deutsche Volksstes Genre waarbij avond aan avond vele mensen aan den Fernseher gekluisterd zaten. Na vele succesvolle avonden in Duitsland zal op 28 april het Grosse Hossa Schlagerfestival in Sibbe losbarsten.
Dieter Koblenz brengt Die HIts zum mitmachen, klatschen und singen!
Dieter Koblenz der hubsche Bursche aus Trier!
Locatie is Gemeenschapshuis de Blokhut. Entree is € 7,- en de zaal gaat open vanaf 20.30 uur.

← Vorig bericht

Op weg naar Santiago de Compostella

Graffiti gespoten op privémuren

Volgend bericht →