Voor het 10e jaar Aspergefestijn in Schin op Geul

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Voor het 10e jaar Aspergefestijn in Schin op Geul

De opbrengst is bestemd voor de jeugdopleiding van de fanfare

Op zondag 3 JUNI vindt van 12.00 tot 18.00 uur in het Gemeenschapshuis “ t Geboew” te Schin op Geul voor alweer voor de tiende keer het inmiddels tot in de wijde omgeving zeer bekende BOURGONDISCH ASPERGEFESTIJN plaats.

10 Jaar geleden is de fanfare St.Cornelius met dit festijn gestart. In die 10 jaar is het Bourgondisch Aspergefestijn uitgegroeid tot een vermaard evenement waar veel bezoekers van heinde en verre naar toekomen om te genieten van heerlijke aspergegerechten tegen een zeer redelijke prijs. Ook dit jaar staat een team van 15 koks klaar om u weer te verwennen. Dit FEEST VAN HET WITTE GOUD staat op een gastronomisch hoog niveau.

De opbrengst gaat geheel naar de jeugdopleiding van de fanfare.

Het festijn vindt plaats in het Gemeenschapshuis ’t Geboew te Schin op Geul. De fanfare heeft met heel veel inzet van de leden gezorgd dat het gemeenschapshuis door een sfeervolle aankleding omgetoverd wordt tot een gezellig restaurant waar het goed toeven is. De ambiance wordt nog versterkt met passende levende accordeon muziek, waardoor het des te meer genieten is van de overheerlijke gerechten. Voor de kleintjes wordt het verblijf veraangenaamd door de inrichting van een aparte speelruimte met attracties, zodat ook zij een leuke middag hebben. Hun ouders kunnen dan ook onbezorgd genieten van de voortreffelijke aspergegerechten.

Zowel losse gerechten als drie- en viergangenmenu’s kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur tegen zeer aantrekkelijk prijzen genoten worden. Zo kost een vier gangen menu slechts € 16,50 en een drie gangen menu € 14,50. De culinaire hoogstandjes kunnen compleet worden gemaakt met een uitstekende bijpassende wijn.. Een witte franse wijn uit de Gascogne, Fleur de D’Artagnan 2006. Deze wijn is zowel per glas als per fles verkrijgbaar. Ook hier weer tegen aantrekkelijke prijzen.

Liefhebbers van asperges, die met een wandeling hun eetlust willen bevorderen, kunnen vanaf 10.00 uur in het Gemeenschapshuis gratis wandelroutes van 4, 7 en 10 km afhalen.

Een prachtige combinatie kan worden gemaakt met een wandeling naar het Gerendal, waar een bezoek aan de orchideeëntuin zeer de moeite waard is.

Reserveren is niet mogelijk. Er zijn evenwel voldoende heerlijke gerechten aanwezig zodat de bezoekers van het Bourgondisch Aspergefestijn een paar gezellige uurtjes en gegarandeerd culinair genot geboden wordt.

← Vorig bericht

Met vluchtelingenwerk scoor je niet

Brief "Niks aan de Hand" inzake verbouwplannen Thermae 2000.

Volgend bericht →