Voor Pasen is trottoir in Poststraat gelegd.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Voor Pasen is trottoir in Poststraat gelegd.

Ook werk aan Daalhemerweg einde van de week klaar.Afgelopen week en ook zaterdag is gewerkt aan de bestrating van het trottoir in de Poststraat aan de kant van de groentewinkel. Naar verwachting is dit trottoir voor Pasen gereed. Na de feestdagen wordt het gevoegd, maar het trottoir is wel goed beloopbaar.
In de straat zijn 9 KPN-kabels in de grond aangetroffen. Om het riool te kunnen leggen moeten de kabels omgelegd worden. Het riool kan er dan onderdoor. Het gaat enige weken duren om deze kabels te verleggen. Dit als gevolg van de procedures die daarvoor doorlopen moeten worden binnen KPN.
Werkzaamheden nutsbedrijven Daalhemerweg
Ook deze week zal Enexis kabel- en leidingwerkzaamheden uitvoeren aan de Daalhemmerweg. Dit werk heeft geen relatie met de herinrichting openbare ruimte/centrumplan. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind deze week gereed.

Werkzaamheden Waterschap Roer en Overmaas bij sluis Fransche Molen

Waterschap Roer en Overmaas zal de komende weken verder werken in de Geulbedding bij de sluis naast de Fransche Molen. Het waterschap heeft een globale planning opgesteld die deze week met aannemer en gemeente wordt besproken. In het volgende weekbericht zal de planning van het waterschap worden opgenomen.

Werkzaamheden nutsbedrijven centrum – openbare verlichting

Ziut ondervindt hinder van de slechte weersomstandigheden. Nog steeds kan het werk niet uitgevoerd worden. Als het weer het toelaat voert Ziut de komende tijd werkzaamheden ten behoeve van de spanverlichting uit. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Sabo (grondwerk), Kleijnen (montage muurankers) en Lambrix (elektrische montage).
Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Ingezonde brief inzake inlichten bewoners parkeerbeleid.

Opnames 'De Rijdende Rechter' in Berg.

Volgend bericht →