Voor Sibbe MC 2 valt niets meer te halen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Voor Sibbe MC 2 valt niets meer te halen.

Sibbe MC 1 heeft zaterdag genoeg aan 2 punten voor handhaving.Heren 1: Ready 3 – Sibbe MC 1: 6-4
Afgelopen zaterdag stond voor heren 1 de derby tegen Ready op het programma. Beide teams hadden nog enkele puntjes nodig voor lijfsbehoud in de derde klasse. Sibbe verscheen met Didier Brummer, Wiel Ernst en Otto Bekers achter de blauwe tafel. Er werden spannende duels gespeeld en vooral het dubbelspel was een cruciale partij, deze werd door Wiel en Otto in de 5e set met 10-12 verloren.

Door één winstpartij van Wiel en drie van Otto, was de eindstand 6-4 voor Ready. Hierdoor lijken beide teams met nog één wedstrijd te spelen zich in de derde klasse te handhaven. Sibbe MC 1 heeft volgende week genoeg aan 2 punten voor definitieve handhaving.
Heren 2: Sibbe MC 2 – Furst Kantoors Heerlen 4: 4-6
Voor heren 2 valt niets meer te halen deze competitie. In principe is het team 3 ronden voor het einde al veilig en kan men het kampioenschap wel vergeten. De thuiswedstrijd tegen Heerlen 4 liep uitermate teleurstellend. In het gelijk opgaande duel moest Sibbe helaas zijn meerdere erkennen in Heerlen. Sibbe MC 2 verloor met 4-6. Wilfried Baenen won 2x en Jos Smeets en Marijke Kwakernaat beide 1x. Sibbe handhaaft zich voorlopig op de 2e plek, maar heeft 1 wedstrijd meer gespeeld dan de voorlopige nummer 3, Landgraaf 6.
Jeugd: Landgraaf 1 – Sibbe MC Jeugd 1: 6-4
Jongens 1 reisde voor hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen af naar directe concurrent in de strijd om degradatie, Landgraaf 1. Het team bestaande uit Geert Debets, Rob Sanowski en Emiel Claessens had toch wel last van enige spanning. In een gelijk opgaande strijd verloor Sibbe nipt met 6-4. Geert Debets was voor de zoveelste keer dit seizoen weer de sterkste Sibbe speler. Geert won met sterk spel 2 wedstrijden.

Emiel Claessens won 1x en Rob Sanowski kwam niet tot scoren. Het dubbel zorgde voor het belangrijke vierde punt. Door deze nederlaag zakt jongens 1 naar die vervelende laatste plaats. Het team kan echter met 1 punt achterstand wel nog hopen op handhaving. Het team zal wel vol aan de bak moeten dit keer.
Programma voor 20 april 2013

-Senioren:
Sibbe MC 1 – Kluis Geleen 6;
Sibbe MC 2 – Elsloo 6.
Programma 20 april 2013

-Jeugd:
Sibbe MC 1 – Megacles 6.

Gegevens zijn aangeleverd door Wilfried Baenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Aanvaller Kreuziger wint Goldrace.

Combi jongens B-team werd kampioen.

Volgend bericht →