Voormalig postkantoor opent zijn deuren.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Voormalig postkantoor opent zijn deuren.

Vanaf 10 juli t/m 1 augustus.Met de expositie "Appel en tijdgenoten versus Eyck en streekgenoten", opent het voormalig postkantoor t/m 1 augustus zijn deuren.
Op zondag 18 juli om 11.30 wordt hier een bijzonder tintje aan gegeven in de vorm van een streekbrunch met overheerlijke broden (pain de campagne), kazen (o.a. Rommedou, Chaource, Brei de Meaux), worsten, biertjes en wijnen uit de streek. De brunch wordt georganiseerd in samenwerking met ’t Smaakwinkelke uit Meerssen.
De brunch wordt aan een lange tafel geserveerd tussen werken van Appel, Lucebert, Eyck, Molin, Brands en Marcel van Hoef. Bovendien worden sculpturen getoond van Marc Truijen, Han van Wetering en Fons Schobbers. De brunch is een initiatief om zowel (Limburgse) kunst en streekproducten te promoten. Na de brunch is er een rondleiding langs de werken.
Er is plaats voor maximaal 40 mensen. U kunt zich inschrijven voor de brunch (€ 20 pp) door een mail te sturen voor vrijdag 14.00 uur 16 juli naar axel@artikprojecten.nl Maar u kunt natuurlijk vooraf ook gratis de expositie in het voormalig Postkantoor bezoeken.

← Vorig bericht

Vier items terugzien?

Politie helpt bij aangifte grafschennis.

Volgend bericht →